Повезане вести
"Хтео сам да му полупа стакла, избуши гуме или запали ауто..." Оптужени за паљење куће новинара Јовановића изнео шокантну…
Блиц 15.02.2020
"Пала ми је та луда идеја на памет па сам Александра Маринковића, који је дошао да ми изјави саучешће због смрти, питао: 'Мали, можеш ли да сј...ш један ауто.' Мислио сам да полупа стакла, избуши гуме, полије уљем или префарба… »
Суђење бившем председнику општине Гроцка: Оптужени Игор Новаковић изјавио да му Симоновић није наредио да запали кућу
Курир 15.02.2020
Игор Новаковић, који је оптужен да је учествовао у паљењу куће новинара Милана Јовановића у децембру 2018, јуче је на суђењу рекао да му налог да то учини није дао бивши председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић, већ да је… »
Новинар Јовановић на суђењу Симоновићу: Одбио сам новац нећу да ћутим!
Вечерње новости 14.02.2020
Новаковић: Признање ми је изнуђено. СРЕДИНОМ прошле године, непознати мушкарац дошао је код мене и рекао ми да кажем било коју "безобразну" цифру да овај поступак против Драгољуба Симоновића "оде под тепих". Одбио сам и рекао… »
Вести дана »
Цвејић: Одлука о повлачењу четири члана РЕМ није изненађење, други пут рекли не политичком насиљу
Бета пре 1 сатјош 47 повезаних
Штимац: Не одустајем од борбе, обавестићу међународне институције о Вучићевој репресији
Бета пре 1 сатјош 22 повезане
Цена евродизела скупља за три динара, литар сада 201 динар
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 38 повезаних