Povezane vesti
"Hteo sam da mu polupa stakla, izbuši gume ili zapali auto..." Optuženi za paljenje kuće novinara Jovanovića izneo šokantnu…
Blic 15.02.2020
"Pala mi je ta luda ideja na pamet pa sam Aleksandra Marinkovića, koji je došao da mi izjavi saučešće zbog smrti, pitao: 'Mali, možeš li da sj...š jedan auto.' Mislio sam da polupa stakla, izbuši gume, polije uljem ili prefarba. Ne da zapali. A samo mi… »
Suđenje bivšem predsedniku opštine Grocka: Optuženi Igor Novaković izjavio da mu Simonović nije naredio da zapali kuću
Kurir 15.02.2020
Igor Novaković, koji je optužen da je učestvovao u paljenju kuće novinara Milana Jovanovića u decembru 2018, juče je na suđenju rekao da mu nalog da to učini nije dao bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović, već da je drugog optuženog… »
Novinar Jovanović na suđenju Simonoviću: Odbio sam novac neću da ćutim!
Večernje novosti 14.02.2020
Novaković: Priznanje mi je iznuđeno. SREDINOM prošle godine, nepoznati muškarac došao je kod mene i rekao mi da kažem bilo koju "bezobraznu" cifru da ovaj postupak protiv Dragoljuba Simonovića "ode pod tepih". Odbio sam i rekao tom čoveku da, svakog… »
Vesti dana »

Dan žalosti u ponedeljak u Sremskoj Mitrovici zbog tragedije na putu
BBC News pre 15 minutajoš 67 povezanih

Stiže prava zima Upravo se oglasio RHMZ, vreme donosi promenu već sutra
Alo pre 35 minutajoš 25 povezanih

Paunović: Moguće usvajanje Zakona o jedinstvenom biračkom spisku početkom novembra
Beta pre 35 minutajoš 13 povezanih

Zelenski spustio loptu: Nakon žestokih reči o Putinu otkrio je stav Ukrajine i šta će biti najteže! (foto)
Kurir pre 2 satajoš 11 povezanih

Danas dve posebne sednice skupštine Srpske: Na dnevnom redu i imenovanje v.d. predsednika
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih