Povezane vesti
Međunarodni dan dece obolele od raka
Glas Zapadne Srbije 15.02.2020
Međunarodni dan dece obolele od raka obeležava se danas 15. februara, a u Srbiji se svake godine maligna bolest dijagnostikuje kod više od 300 dece i adolescenata. Kao i u većini zemalja u razvoju i u Srbiji, gotovo dve trećine novoobolele dece (63,8… »
"Onog trenutka kada sam pobedila leukemiju bila sam najsrećnija i najzahvalnija osoba na svetu"
Telegraf 15.02.2020
Dana iz Niša se sa 16 godina borila sa leukemijom, a najgori trenutak u njenom životu bio je upravo kada su joj saopštili dijagnozu. Na današnji dan, 15. februara obeležava se Svetski dan dece obolele od raka. Godišnje u Srbiji od malignih bolesti… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 50 minutajoš 32 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 2 satajoš 21 povezana

Prosvetari ispred RTS: "Slogan 'Vaše pravo da znate sve' se sveo na gorku realnost da ne znamo ništa"
Novi magazin pre 1 satjoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje
Mondo pre 21 minutajoš 42 povezane