Povezane vesti
"Frizer je kriv, majke: Mi!" Murinjo objasnio koliko se šokirao na šišanju i zbog čega mu je sada frizura potpuno…
Sportal blic 15.02.2020
Trener Totenhema Žoze Murinjo bio je u žiži medija zbog svoje nove frizure. Portugalac je objašnjavao da mu nije prvobitna namera bila da se ošiša “na keca“. - Razlog za takvu frizuru jeste taj što je frizer bio loš. Uradio je loš posao i kada sam se… »
Zašto se Murinjo ošišao "na keca"?
N1 Info 15.02.2020
Menadžer Totenhema Žoze Murinjo objašnjava da mu nije prvobitna namera bila da se ošiša “na keca“. “Razlog za takvu frizuru jeste taj što je frizer bio loš. Uradio je loš posao i kada sam se pogledao u ogledalo, samo sam mu rekao: ‘Daj izvadi keca i… »
Vesti dana »
Čadež: Zbog blokade prevoznika onemogućeno 93 odsto izvoza iz regiona, tražimo razgovor sa EK
N1 Info pre 56 minutajoš 41 povezana
Najduže polufinale ikad u Australiji, epski meč pripao Karlosu Alkarazu!
Sportske.net pre 36 minutajoš 71 povezana
Ledeni dani ili lažna uzbuna – meteorolog Nedeljko Todorović otkriva šta nas očekuje u narednim danima
Danas pre 51 minutajoš 24 povezane
Milivojević: Pronalazak pet tona marihuane na imanju odbornika SNS-a najbolje pokazuje zašto bi vlast da ugasi TOK
Glas Zaječara pre 11 minutajoš 20 povezanih
Zelenski objavio da li će ići u Moskvu kod Putina; mediji: Britanska mornarica "jurila" ruski brod
RTS pre 21 minutajoš 20 povezanih