Povezane vesti
Slobo, da li ti je to Kupila Jelena? Radanović se pohvalio skupocenom mašinom, a hejteri ga nikad jače napali! (Foto)
Kurir 15.02.2020
Sloba Radanović objavio je fotografiju u automobilu zbog kog su ga odmah hejteri napali. Korisnici društvenih mreža "zamerili" su Slobi što vozi skupocena kola, a predstavlja se kao skroman momak. "Odakle ti pare?", "Kupila ti Jelena", "Zar to beše onaj… »
Ivanina baka je prvi put videla zeta Afroamerikanca i video je postao hit u regionu: "On je meni zet? Šta je tebi"
Večernje novosti 15.02.2020
Video koji je Ivana Riči iz Hrvatske postavila na TikTok postao je apsolutni hit na internetu zbog reakcije njene bake na zeta Džošuu. Video koji je Ivana Riči iz Hrvatske postavila na TikTok postao je apsolutni hit na internetu zbog reakcije njene bake… »
Ivana iz Hrvatske dovela muža afroamerikanca kod bake! Njena reakcija topi najtvrđa srca: Kako to misliš, on meni zet?
Kurir 15.02.2020
Ivana Riči iz Hrvatske je postavila na TikTok video na kojem je njen muž Džošua sa Ivaninom bakom koja ga je tada prvi put videla. Baka se začudila i upitala "On je meni zet?", a Ivana joj je odgovorila da joj je to muž, nakon čega ga je baka zagrlila… »
Vesti dana »

„Neslavan kraj reprezentacije“: Oglasio se legendarni Igor Rakočević, pomenuo i Micića
Nova pre 23 minutajoš 32 povezane

Ruski napadi širom Ukrajine, gori zgrada vlade; Kijev uzvratio napadom na naftovod "Družba" – Poljska podigla avione
RTS pre 24 minutajoš 7 povezanih

Danas pretežno sunčano, najniža jutarnja temperatura osam, najviša dnevna 33 stepena
Euronews pre 3 minutajoš 6 povezanih

Selektore, gde su nestali Vanja i Aleksa? Cela Srbija se ovo pitala u neprospavanoj noći
Mondo pre 13 minutajoš 9 povezanih

Teniska poslastica u finalu US opena: Evo gde možete pratiti prenos meča Alkaraz - Siner
Kurir pre 2 satajoš 10 povezanih