Povezane vesti
Amfilohije: Istorija mi daje pravo da Mila nazivam izdajnikom
Vesti online 16.02.2020
Narod Crne Gore je vaskrsnuo, kaže i poručuje da je stav Episkopskog saveta, sveštenstva, vernika i građana koji učestvuju u litijama u toj zemlji da se ide do konačne, „Hristove pobede“. Amfilohije u intervjuu za „Novosti“, međutim, upozorava da „režim… »
Amfilohije: Narod je vaskrsnuo, idemo do pobede
Dnevnik 16.02.2020
BEOGRAD: Narod Crne Gore je vaskrsnuo, kaže mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije i poručuje da je stav Episkopskog saveta, sveštenstva, vernika i građana koji učestvuju u litijama u toj zemlji da se ide do konačne, "Hristove pobede". Amfilohije u… »
Amfilohije: Istorija mi daje za pravo da Đukanovića nazivam izdajnikom
Mondo 16.02.2020
Narod Crne Gore je vaskrsnuo, kaže mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije i poručuje da je stav episkopskog saveta, sveštenstva, vernika i građana koji učestvuju u litijama u toj zemlji da se ide do konačne, "Hristove pobede". Narod Crne Gore je… »
"Mila zovem izdajnikom jer je KiM predao razbojniku Tačiju, narod je vaskrsnuo, idemo do pobede": Mitropolit…
Večernje novosti 15.02.2020
Vlast Mitropoliju vidi kao njihovu sektu, koja bi se uklopila u novocrnogorski identitet. Režim pokazuje toliku agresivnost, imam utisak da ne bi prezao od nasilja. NAROD Crne Gore je vaskrsnuo. Dugo gušeni oganj vere, zajedništva i bratske ljubavi u… »
Vesti dana »

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 9 satijoš 2 povezane

Vremenska prognoza za 7. avgust: Raste temperatura, danas više od 30 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane

Narodna banka Srbije objavila srednji kurs evra: Po ovim vrednostima menjačnice prodaju valute
Mondo pre 12 minutajoš 1 povezana