Повезане вести
Амфилохије: Историја ми даје право да Мила називам издајником
Вести онлине 16.02.2020
Народ Црне Горе је васкрснуо, каже и поручује да је став Епископског савета, свештенства, верника и грађана који учествују у литијама у тој земљи да се иде до коначне, „Христове победе“. Амфилохије у интервјуу за „Новости“… »
Амфилохије: Народ је васкрснуо, идемо до победе
Дневник 16.02.2020
БЕОГРАД: Народ Црне Горе је васкрснуо, каже митрополит црногорско-приморски Амфилохије и поручује да је став Епископског савета, свештенства, верника и грађана који учествују у литијама у тој земљи да се иде до коначне… »
Амфилохије: Историја ми даје за право да Ђукановића називам издајником
Мондо 16.02.2020
Народ Црне Горе је васкрснуо, каже митрополит црногорско-приморски Амфилохије и поручује да је став епископског савета, свештенства, верника и грађана који учествују у литијама у тој земљи да се иде до коначне, "Христове… »
"Мила зовем издајником јер је КиМ предао разбојнику Тачију, народ је васкрснуо, идемо до победе": Митрополит…
Вечерње новости 15.02.2020
Власт Митрополију види као њихову секту, која би се уклопила у новоцрногорски идентитет. Режим показује толику агресивност, имам утисак да не би презао од насиља. НАРОД Црне Горе је васкрснуо. Дуго гушени огањ вере… »
Вести дана »

Ухапшени осумњичени за крађу алата и телевизора у вредности од пет милиона динара
Политика пре 50 минутајош 44 повезане

Комшиница Љиљана о језивом злочину у Бечу, Србин убио жену, ћерку тешко ранио: "Више се не осећам безбедно"
Телеграф пре 39 минутајош 25 повезаних

Марко Чубрило најављује да стижу топлији дани и хладније ноћи Лето на измаку, ево када стиже јаче захлађење
Дневник пре 1 сатјош 34 повезане

Управа за извршење кривичних санкције: Богдан Јовичић касно поподне пребачен у завтворску болницу у Београду
Радио 021 пре 10 минутајош 35 повезаних