Povezane vesti

Spektakularna zakucavanja u Čikagu: Džons pobednik, Gordon „pokraden“ (VIDEO)

Vesti online 16.02.2020
Košarkaš Majamija Derik Džons pobednik je na takmičenju u zakucavanjima na ovogodišnjem Ol-staru NBA vikendu u Čikagu. Džons je do pobede došao posle dramatičnog finala sa igračem Orlanda Aronom Gordonom. Bilo je to veoma uzbudljivo takmičenje… »

Kako je Vejd "opljačkao" Gordona?

B92 16.02.2020
Loni Lin, reper poznatiji pod nadimkom Komon, izjavio je da je "jedan sudija" prekršio dogovor u poslednjoj rundi zakucavanja na Ol-star vikendu u Čikagu. Komon je bio u žiriju, koji su još činili Dvejn Vejd, Skoti Pipen, Kendens Parker i Čedvik… »

Naslednik Stojakovića: Hild kralj večeri u šutiranju trojki (VIDEO)

Vesti online 16.02.2020
Košarkaš sakramento Kingsa Badi Hild pobednik je takmičenja u šutiranju trojki na Ol star vikendu u Čikagu. On je u finalnom takmičenju bio bolji od Devina Bukera i Davisa Bertansa, a što je najinteresantnije, Hild je prvi košarkaš Kingsa još od… »

Kapa dole za NBA - MVP se piše Kobi, 24 je nosio i Supermen!

Sportske.net 16.02.2020
Još jedna velika promena u čast tragično nastradaloj legendi. Trenutno je u NBA ligi na programu Ol-star vikend, sinoć smo videli individualna takmičenja, najbolji u zakucavanju bio je Derik Džouns Džunior iz Majamija, Badi Hild iz Sakramenta je… »

‘Ol-star’ u Čikagu: Badi Hild je naslednik Peđe Stojakovića, neviđeni spektakl u zakucavanjima! (video)

Hot sport 16.02.2020
Aron Gordon, brat bivšeg igrača Partizana Džoša Gordona, ponovo nije imao sreće i za dlaku mu je izmakla titula, iako je i sam blistao u ‘Junajted centru’. Fantastičnu predstavu priredili su nam i šuteri i atraktivni igrači u takmičenju… »

Zakucavanja iz snova, Derik Džons na kraju ipak ispred Gordona! VIDEO

B92 16.02.2020
Košarkaš Majamija Derik Džons Junior je pobednik takmičenja u zakucavanjima na NBA Ol star vikendu u Čikagu. Bilo je to veoma uzbudljivo takmičenje od početka do kraja u kojem je Džons bio bolji od favorita Arona Gordona iz Orlanda, a iza njih su… »

Ol-star: Džons najbolji u zakucavnjima, Hild u šutiranju trojki (video)

Sportski žurnal 16.02.2020
U takmičenju u veštinama pobedio je centar Majamija Bem Adebajo. Košarkaš Majamija Derik Džons pobednik je na takmičenju u zakucavanjima na ovogodišnjem Ol-staru NBA vikendu u Čikagu. Džons je do pobede dosao nakon dramatičnog finala sa igračem… »

NBA: Džons najbolji u zakucavanjima, Hild u šutiranju trojki

Dnevnik 16.02.2020
ČIKAGO: Košarkaš Majamija Derik Džons pobednik je na takmičenju u zakucavanjima na ovogodišnjem Ol-staru NBA vikendu u Čikagu. Džons je do pobede dosao nakon dramatičnog finala sa igračem Orlanda Aronm Gordonom. Igrač Sakramento Kingsa Badi… »

To nije nepravda, to je krađa na pravdi Boga! Svi su videli da je Aron Gordon bolji... Osim žirija (video)

Mozzart sport 16.02.2020
Kontroverze u Čikagu, Badi Hild trijumfovao u brzom šutiranju trojki. Nepravda! Deriku Džonsu Džunioru trofej, Aronu Gordonu naklonost publike i opšte mišljenje da je zaslužio nagradu. As Majamija pobedio je u takmičenju zakucavanja na Ol staru u… »

Sudije uprskale! Neverovatna situacija na NBA Ol-star vikendu, greškom proglašen pobednik u zakucavanjima! /video/

Blic sport 16.02.2020
Na NBA Ol-star vikendu pobedu u zakucavanjima odneo je košarkaš Majamija Derik Džons mlađi, samo... izgleda da se do ovog ishoda došlo greškom sudija. Naime, nakon što su u prvoj rundi, uz ukupne ocene 90, odnosno 95, ispali Dvajt Hauard iz… »

Ol-Star, Stojaković dobio naslednika posle drame!

Sportske.net 16.02.2020
Badi Hild napravio korak koji mu je nedostajao u Šarlotu prošle godine, sjajno takmičenje u zakucavanjima. Drugo veče Ol-Stara je po tradiciji donelo takmičenje u zakucavanju i brzom šutiranju trojki. Derik Džons Džunior igrač Majamija je poneo… »

Ol star: Ludilo na zakucavanjima, Derik Džons šampion

N1 Info 16.02.2020
Na takmičenju u zakucavanjima na NBA Ol staru, pobedu je odneo Derik Džons Junior, nakon neviđene drame u finalu sa Aronm Gordonom. Ovo je na kraju bilo zakucavanje koje je Džonsu donelo trijumf. THE DUNK THAT WON THE DUNK CONTEST FOR DERRICK JONES… »

Vesti dana »