Повезане вести
Ђере скрхан због повлачења: Ласло приморан да одустане од омиљеног турнира: Тешко је описати колико сам тужан /фото/
Спортал блиц 16.02.2020
Наш тенисер Ласло Ђере потврдио је да се због повреде трбушног мишића повукао са турнира у Рио де Жанеиру, на којем је прошле године освојио прву титулу у каријери. се огласио на свом Инстаграм налогу где је објаснио колико му је… »
Ласла чека пад: Тешко је описати колико сам тужан
Н1 Инфо 16.02.2020
Ласло Ђере потврдио је да се због повреде трбушног мишића повукао са турнира из Серије 500 у Рио де Жанеиру, на којем је прошле године освојио прву титулу у каријери. “Тешко је описати колико сам тужан и разочаран тренутно што… »
Ђереа чека велики пад на АТП листи: Ласло морао да откаже турнир који га је прошле године винуо у тениску орбиту
Спортал блиц 16.02.2020
Ласло Ђере ипак неће бранити титулу на турниру у Рио де Жанеиру. Он је због повреде стомачног мишића на турниру у Буенос Ајресу поражен у другом колу од Хуана Игњасија Лондера, што је вероватно и разлог зашто га неће бити на… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Горана Весића и 12 особа због пада надстрешнице
Данас пре 30 минутајош 17 повезаних

Радарски снимак показује тачне време када ће невреме погодити Србију: Сутра за 10 степени хладније, а ево како ће бити до краја септембра
Нова пре 1 сатјош 22 повезане

Сланкаменац: Три пољопривредника ухапшена након протеста у Новом Саду
НИН пре 40 минутајош 8 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 20 минутајош 18 повезаних