Povezane vesti
Zbog bede i besparice, efendija iz BiH otišao u Nemačku da vozi kamion
Radio 021 16.02.2020
Odlazak mladih gorući je problem kako Bosne i Hercegovine, tako i zemalja u regionu. Među onima koji su napustili BiH je i Selmir Husić (32) iz Živinaca. Skoro deceniju je bio imam-efendija u malom džematu kod Zvornika, a pre nešto više od dva meseca… »
U BiH bio efendija, sada vozi kamion u Nemačkoj: Srećan sam i uživam
N1 Info 16.02.2020
Odlazak mladih gorući je problem kako Bosne i Hercegovine, tako i zemalja u regionu. Među onima koji su napustili BiH je i Selmir Husić (32) iz Živinaca. Skoro deceniju je bio imam-efendija u malom džematu kod Zvornika, a pre nešto više od dva meseca… »
Vesti dana »
Skupština usvojila zakone o roditeljima-negovateljima, o oružju i municiji, izmene Krivičnog zakonika
RTS pre 55 minutajoš 43 povezane
"Čula se eksplozija, a onda jauci i krici, opšti pakao" Putnica opisala detalje nezapamćene drame na letu iz Soluna: Čovek je više puta padao u nesvest od šoka (video)
Blic pre 45 minutajoš 49 povezanih
Afrička kuga svinja potvrđena kod 496 gazdinstava, održan hitan sastanak kriznog centra
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih
"Ako me Iran ubije..." Tramp ostavio instrukcije administraciji: "Biće bombardovani kao nikad!"
Kurir pre 16 minutajoš 57 povezanih
Gorivo i ovog petka skuplje: Evo koliko od danas koštaju benzin i dizel na pumpama u Srbiji NOVE cene goriva
Volim Zrenjanin pre 5 satijoš 25 povezanih