Povezane vesti
Hoću da usvojim dete: Lazar Jeremić otkrio svoje planove! Evo kako je štedeo za stan i da li će opet u rijaliti!
Kurir 16.02.2020
Lazar Jeremić štedeo je godinama za stan koji je kupio u Beogradu, a sada je otkrio od ćega je zarađivao. "Igrao sam fudbal 17 godina, bila je tu i "Zadruga", pa sam nešto i uštedeo i kupio stan. Naravno u svemu tome su mi roditelji pomogli da budem svoj… »
Godinama je štedeo da bi kupio ovaj stan: Zavirite u luksuzan dom bivšeg fudbalera koji se hvali: "Znam da razvijem kore i…
Blic 16.02.2020
Rijaliti zavodnik uveo nas je u prestonički dom koji je kupio tako što je štedeo novac, ali su mu i roditelji pomogli. Jedan od najintrigantnijih bivših učesnika rijalitija „Zadruga” Lazar Jeremić, za koga se šuška da se vraća u belu kuću u Šimanovcima… »
Vesti dana »
Rusija nastavila napade na Ukrajinu, pogođen soliter u Harkovu; Zelenski: Čekamo reakciju SAD
RTS pre 1 satjoš 43 povezane
Pet u nizu! Četvrta četvrtina za anale, maestralna Zvezda srušila Hapoel!
Sportske.net pre 17 minutajoš 71 povezana
Studenti u blokadi Pravnog fakulteta podržali protest zaposlenih u TOK
Danas pre 4 satijoš 23 povezane
Ubijen Gadafijev sin: Najistaknutiji naslednik nekadašnjeg predsednika Libije likvidiran u vrtu svoje kuće! Zločin izvršile četiri osobe
Kurir pre 42 minutajoš 19 povezanih
Oboren rekord, građani žure zbog rokova Narod ubrzao prijave za legalizaciju objekata, evo koliko je stiglo zahteva
Dnevnik pre 3 satajoš 31 povezana