Povezane vesti
Hoću da usvojim dete: Lazar Jeremić otkrio svoje planove! Evo kako je štedeo za stan i da li će opet u rijaliti!
Kurir 16.02.2020
Lazar Jeremić štedeo je godinama za stan koji je kupio u Beogradu, a sada je otkrio od ćega je zarađivao. "Igrao sam fudbal 17 godina, bila je tu i "Zadruga", pa sam nešto i uštedeo i kupio stan. Naravno u svemu tome su mi roditelji pomogli da budem… »
Godinama je štedeo da bi kupio ovaj stan: Zavirite u luksuzan dom bivšeg fudbalera koji se hvali: "Znam da razvijem kore i…
Blic 16.02.2020
Rijaliti zavodnik uveo nas je u prestonički dom koji je kupio tako što je štedeo novac, ali su mu i roditelji pomogli. Jedan od najintrigantnijih bivših učesnika rijalitija „Zadruga” Lazar Jeremić, za koga se šuška da se vraća u belu kuću u… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster u Srbiji! Kiša i sneg, a onda obrt, evo kakvo nas vreme očekuje u narednih 10 dana
Mondo pre 2 satajoš 42 povezane
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 44 minutajoš 13 povezanih
Najmanje 15 ljudi poginulo, 16 ranjeno u izraelskom napadu na Damask
Politika pre 1 satjoš 26 povezanih
Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
Politika pre 7 satijoš 18 povezanih
Pokrenuta peticija da se sat na Železničkoj stanici u Novom Sadu zauvek zaustavi na 11:52
Danas pre 3 satajoš 16 povezanih