Povezane vesti
Vučić je najpopularniji političar na društvenim mrežama: "Ponosan sam što sam na čelu ponosnog, vrednog i dobrog i…
Glas Zapadne Srbije 16.02.2020
Instagram nalog predsednika Aleksandra Vučića @avucic prati 50 hiljada ljudi. Predsednik se zahvalio na Instagramu pratiocima porukom. Veliki pozdrav za svih 50.000 pratilaca.Hvala vam što se interesujte za moj rad, i što podržavatenašu svakodnevnu borbu… »
Vučić najpopularniji na društvenim mrežama! 50 hiljada ljudi ga prati, a on im sada šalje važnu poruku! (foto)
Srbija danas 16.02.2020
Predsednik Srbije obratio se svojim pratiocima na Instagramu i zahvalio im na podršci. Stranački nalog predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Instagramu @avucic prati 50 hiljada ljudi, a od kako je otvoren na njemu je objavljeno više od 400 fotografija… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 24 povezane

Otkako mu je CIK oduzeo mandat, Dodik ne prestaje da se oglašava na Iksu, tri objave u tri sata
Beta pre 41 minutajoš 18 povezanih