Povezane vesti
Palestinski premijer: Netanijahu i Ganc kao Koka-kola i Pepsi"
Blic 17.02.2020
Razlika između lidera izraelske opozicije Benija Ganca i premijera te zemlje Benjamina Netanijahua nije veća od razlike između Koka-kole i Pepsija, izjavio je palestinski premijer Mohamad Štajeh. Štajeh je to rekao na Minhenskoj bezbednosnoj… »
Palestinski premijer: Trampov plan biće uskoro sahranjen
Danas 16.02.2020
Palestinski premijer Muhamed Štajeh kritikovao je danas predlog predsednika SAD Donalda Trampa za okončanje bliskoistočnog mirovnog sukoba, rekavši da će biti „sahranjen vrlo brzo“. Štajeh je kritikovao činjenicu da predlog ostavlja buduću palestinsku… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 33 minutajoš 11 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 49 minutajoš 8 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 44 minutajoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 3 satajoš 3 povezane