Повезане вести
Победа Јокића и Леброна! Страшне одбране, челенџи, нервоза и драма каква се не виђа ни у плеј-офу!
Телеграф 17.02.2020
Утакмица која ће се памтити решена је на поен. Кошаркаши тима Леброна Џејмса победили су тим Јаниса Адетокумба са 157:155 на 69. Ол-стар викенду НБА лиге у Чикагу, у најбољој завршници меча свих звезда много година уназад! Меч… »
Јокић после Ол-стара: Украли су ми МВП титулу, хтео сам да направим нешто глупо и успео сам!
Телеграф 17.02.2020
Сомборац је био добро расположен после меча свих звезда у Чикагу. Никола Јокић је имао част да други пут узастопно игра на НБА Ол-стару, а ове године је славио у тиму Леброна Џејмса који је био бољи од Јанисовог са 157:155… »
Јокић имитирао Леброна на Ол-стару, овај цркавао од смеха!
Телеграф 17.02.2020
Сомборац се добро забављао током меча највећих НБА звезда. Никола Јокић је имао част да другу годину узастопно игра на Ол-стару НБА лиге. Овога пута је био у тиму Леброна Џејмса, који је на крају славио са 157:155, а Сомборац… »
Сви Јокићеви потези на Ол-стару: Дончић дизао три прста због Србина, Леброн стиснуо песницу и славио
Телеграф 17.02.2020
Србин је на паркету провео 12 минута, а посебно се истакао једним поготком који је бурно прослављен са клупе. Никола Јокић је имао част да други пут у каријери буде на НБА Ол-стару и имао је задовољство да осети драж победе… »
НБА звезде се држе за руке током Меџиковог говора за Кобија: Осам секунди у којима је стала вечност
Телеграф 17.02.2020
Гест који је разнежио и најтврђа срца. Много емоција било је на НБА Ол-стару у Чикагу, у којем је, у драматичном мечу славио Лебронов тим са 157:155, у којем је био и Никола Јокић, који је на крају уписао 5 поена за 12 минута на… »
Тешко је доћи овде, али ми је драго због мене, Сомбора и Србије: Јокић о другом мечу свих звезда НБА
Телеграф 17.02.2020
Описао је и неке од "новина" које је убацио у своју игру. Српски кошаркаш Никола Јокић каже да му је част што се по други пут нашао на Ол-стар мечу као део главног догађаја и утакмице свих звезда НБА лиге. Јокић у Јунајтед центру… »
Јокић променио број на дресу: Никола у Кобијеву част добио Ђијанину "двојку"
Телеграф 17.02.2020
Све је спремно за Ол-стар. Кошаркаш Денвер Нагетса Никола Јокић наступаће у тиму Леброна Џејмса у плавој опреми на Ол-стар мечу у Јунајтед центру у Чикагу и то у дресовима који одају пошту Кобију Брајанту и његовој ћерки… »
Вести дана »
Ветар носи облаке, температура стрмоглаво пада Пред Србијом ледени дан
Дневник пре 50 минутајош 12 повезаних
Ученици две нишке гимназије бојкотују наставу у знак подршке Дијани Хрки
Недељник пре 30 минутајош 9 повезаних
Погинуло свих 20 војника и чланова посаде турског војног теретног авиона који се срушио у Грузији
Бета пре 55 минутајош 10 повезаних
Неверица у арени: Звездин дрес на мечу Партизана, Недовићев потез запалио мреже! (видео)
Хот спорт пре 20 минутајош 14 повезаних