Повезане вести

Јокић: Украли су ми МВП титулу, хтео сам да направим нешто глупо и успео сам! (ВИДЕО)

Јокић: Украли су ми МВП титулу, хтео сам да направим нешто глупо и успео сам! (ВИДЕО)

Вести онлине 17.02.2020
Никола Јокић је имао част да други пут узастопно игра на НБА Ол-стару, а ове године је славио у тиму Леброна Џејмса који је био бољи од Јанисовог са 157:155. Јокић је за 12 минута на паркету убацио 5 поена, од чега је једна… »
Ким Кардашијан блистала на паркету Чикага: А са њим је пратила Ол стар (ФОТО) (ВИДЕО)

Ким Кардашијан блистала на паркету Чикага: А са њим је пратила Ол стар (ФОТО) (ВИДЕО)

Вести онлине 17.02.2020
Кошаркаши тима Леброна Џејмса победили су тим Јаниса Адетокумба са 157:155 на 69. Ол-стар викенду НБА лиге у Чикагу, који је у потпуности оправдао очекивања. Међу кошаркашима и светски познате звезде нашле су се на паркету… »
Јокић имитирао Леброна: Краљ кошарке се „поцепао“ од смеха (ВИДЕО)

Јокић имитирао Леброна: Краљ кошарке се „поцепао“ од смеха (ВИДЕО)

Вести онлине 17.02.2020
Српски кошаркаш Никола Јокић играо је другу годину узастопно на Ол-стару НБА лиге, а по свему виђеном, утисак је да је, и те како, уживао. Овога пута је био у тиму Леброна Џејмса, који је на крају славио са 157:155, а Сомборац… »
Полиција у Орланду “истражује” пљачку Гордона на такмичењу у закуцавањима

Полиција у Орланду “истражује” пљачку Гордона на такмичењу у закуцавањима

Вечерње новости 17.02.2020
Планирамо да контактирамо полицију Чикага да истражи како је Гордон покраден на такмичењу у закуцавањима – стоји на званичном “Твитер” профилу полиције из Орланда. Ол стар викенд у Чикагу, 69. по реду, завршен је у ноћи између… »
Јокићев шоу на конференцији после Ол стара: Одузели су ми МВП титулу, нема везе, биће следеће године

Јокићев шоу на конференцији после Ол стара: Одузели су ми МВП титулу, нема везе, биће следеће године

Заиста сам уживао, уживао сам прошле године, такође и сада. Уживао сам у момету и томе што сам са овим момцима – рекао је српски ас. Српски центар Никола Јокић други пут узастопно нашао се на Ол стар мечу НБА лиге. У ноћи између… »
Сви Јокићеви потези на Ол-стару: Дончић дизао три прста због Србина, Леброн песницом славио (ВИДЕО)

Сви Јокићеви потези на Ол-стару: Дончић дизао три прста због Србина, Леброн песницом славио (ВИДЕО)

Вести онлине 17.02.2020
Тим ЛеБрона Џејмса, у којем је наступио и српски кошаркаш Никола Јокић, победио је ноћас тим Јаниса Адетокумба у 69. утакмици НБА Ол Стар са 157:155. У препуном Јунајтед центру у Чикагу, око 21.000 гледалаца уживала је у… »
Ол-стар: Спектакл у Чикагу, Дејвис са пенала донео победу екипи Леброна, Јокић 12 минута на паркету (видео)

Ол-стар: Спектакл у Чикагу, Дејвис са пенала донео победу екипи Леброна, Јокић 12 минута на паркету (видео)

Хот спорт 17.02.2020
У Чикагу је синоћ одржан Ол-стар меч у ком је екипа Леброна Џејмса победила тим Јаниса Адетокунмпа са 157:155, ако је резултат уопште био важан. Најважније је то да је публика у ‘Јунајтед центру’ уживала. Како и да не ужива када… »
Спектакл у Чикагу припао Јокићу и Леброну: „Свемирски“ баскет обележио Ол стар (ФОТО) (ВИДЕО)

Спектакл у Чикагу припао Јокићу и Леброну: „Свемирски“ баскет обележио Ол стар (ФОТО) (ВИДЕО)

Вести онлине 17.02.2020
Тим ЛеБрона Џејмса, у којем је наступио и српски кошаркаш Никола Јокић, победио је ноћас тим Јаниса Адетокумба у 69. утакмици НБА Ол Стар са 157:155. У препуном Јунајтед центру у Чикагу, око 21.000 гледалаца одало је почаст… »
Јокић и Дончић са клупе гледали како "Обрва" решава Ол-стар у Чикагу

Јокић и Дончић са клупе гледали како "Обрва" решава Ол-стар у Чикагу

Мондо 17.02.2020
Први меч свих звезда после трагедије Брајантови завршен је када је "Обрва" постигао 24. поен за "Тим Леброн" у коначно неизвесној утакмици. Јокић имао симболичан учинак. Први меч свих звезда после трагедије Брајантови завршен је… »
Ол стар меч какав се пожелети може! Дејвис с пенала за победу Леброновог тима, ревија спектакуларних потеза, Јокић играо 12…

Ол стар меч какав се пожелети може! Дејвис с пенала за победу Леброновог тима, ревија спектакуларних потеза, Јокић играо 12…

Моззарт спорт 17.02.2020
Кавај Ленард понео је награду за најкориснијег играча утакмице, Леброн Џејмс наставио да пише историју... Покушала је НБА лига са експерименталним променама правила на овогодишњем Ол стару. И успело је! Највеће звезде приредиле… »
Експеримент успео на Ол-Стару, четвртина какву је Коби заслужио!

Експеримент успео на Ол-Стару, четвртина какву је Коби заслужио!

Спортске.нет 17.02.2020
Први пут утакмица играна по новој формулу на крају победа Леброног тима, одлучио Дејвис са бацања. Може се рећи да је експеримент са ресетовањем успео. У знак сећања на Брајанта, овогодишња утакмица имала је другачији формат… »
Јокићев други Ол стар: Имитирао Леброна, па “засвирао” електричну гитару (видео)

Јокићев други Ол стар: Имитирао Леброна, па “засвирао” електричну гитару (видео)

Српски репрезентативац своје друго појављивање на утакмици свих звезда НБА лиге завршио са скромним учинком на паркету. Српски репрезентативац Никола Јокић свој други наступ на Ол стар мечу завршио је са скромним учинком на… »
"Покрали су ме, требало је да будем: МВП!" Никола Јокић шокирао новинаре после НБА Ол-стар меча, ево шта им је све рекао…

"Покрали су ме, требало је да будем: МВП!" Никола Јокић шокирао новинаре после НБА Ол-стар меча, ево шта им је све рекао…

Спортал блиц 17.02.2020
Никола Јокић не само да је уживао у најбољој икада одиграној НБА Ол-стар утакмици, већ и после ње. У победи његове, екипе Леброна Џејмса над тимом Јаниса Адетокумбоа од 157:155 после праве драме, Јокић је играо најмање (11… »
Лебронов тим славио у Ол-стар мечу, Ленарду трофеј Коби Брајант

Лебронов тим славио у Ол-стар мечу, Ленарду трофеј Коби Брајант

Данас 17.02.2020
Тим Леброна Џејмса победио је прошле ноћи у Чикагу екипу Јаниса Адетокумба са 157:155 у Ол-стар мечу НБА лиге. Формат овогодишњег Ол-стара био је другачији, пошто су четвртине почињале од нуле, како би се у утакмицу уградили и… »
Како је одиграо Никола Јокић на Ол-стару? Уме он то доста боље...

Како је одиграо Никола Јокић на Ол-стару? Уме он то доста боље...

Мондо 17.02.2020
Ненаметљив и расположен за игру, наш ас погодио је двојку, па тројку у трећој четвртини и прославио је "свирањем" електричне гитаре на центру "Јунајтед центра". Ненаметљив и расположен за игру, наш ас погодио је двојку, па… »
Коначно борба и озбиљна кошарка: Славио Лебронов тим

Коначно борба и озбиљна кошарка: Славио Лебронов тим

Н1 Инфо 17.02.2020
У Чикагу је одигран Ол-стар меч у ком је славио тим Леброна Џејмса против Јанисовог тима 157:155. У овом дуелу је у последњој четвртини виђена коначно озбиљна кошарка са јаком одбраном, а после дуго времена је виђен… »
Јокић: Игнорисали су ме за МВП награду, али уживао сам

Јокић: Игнорисали су ме за МВП награду, али уживао сам

Н1 Инфо 17.02.2020
Никола Јокић је постигао пет поена у победи своје екипе на Ол-стар мечу. Центар Денвера није имао улогу у последњој четвртини која је била и најжустрија и у којој је заправо било битно ко побеђује. Српски центар ког је изабрао… »
Историјско: "ијаоооо!" Финте, свађа, драма! Никола Јокић уживао као нико у најбољој Ол-стар утакмици свих времена! /видео/

Историјско: "ијаоооо!" Финте, свађа, драма! Никола Јокић уживао као нико у најбољој Ол-стар утакмици свих времена! /видео/

Спортал блиц 17.02.2020
Најбоља НБА Ол-стар утакмица икада одиграна решена је после праве драме, а Никола Јокић може да се похвали да је био њен саставни део - и то на страни победника. Иако је добио најмању минутажу у екипи чији је капитен био… »
Јокић дуго није био срећнији! Џокер се на Ол-стару обратио америчким новинарима: Драго ми је да има више Срба од вас /видео/…

Јокић дуго није био срећнији! Џокер се на Ол-стару обратио америчким новинарима: Драго ми је да има више Срба од вас /видео/…

Спортал блиц 16.02.2020
Никола Јокић се тренутно налази у Чикагу где се спрема за Ол-стар утакмицу која је на програму у ноћи између недеље и понедељка. Као и увек, где год да се појави, српски центар, привлачи доста пажње. Амерички новинари имају ту… »

Вести дана »