Povezane vesti
Aleksandar Vučić i Sergej Šojgu razmenili poklone
Blic 17.02.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas ručak sa ruskim ministrom odbrane Sergejem Šojguom koji je trajao tri sata i protekao je u prijateljskom razgovoru. O svim detaljima sastanka predsednik Vučić će u narednom periodu obavestiti… »
Dobrodošlica uz Dunjevaču i 3 sata razgovora! Vučić ugostio Šojgua, razmenili i poklone foto
Kurir 17.02.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas ručak sa ruskim ministrom odbrane Sergejem Šojguom koji je trajao tri sata i protekao je u iskrenom i prijateljskom razgovoru, saznaje Tanjug. O svim detaljima sastanka predsednik Vučić će u narednom… »
Sastali se Vučić i Šojgu
Novi magazin 17.02.2020
Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu sastao se danas u Beogradu s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, objavljeno je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav". "Dunjevaču za dobrodošlicu dragom gostu", piše na Vučićevom Instagram nalogu uz… »
Vučić objavio delove dnevnika iz školskih dana
Mondo 17.02.2020
Andrej i ja krećemo na odmor, poneli smo šah... Andrej i ja krećemo na odmor, poneli smo šah... Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu delove svog dnevnika iz 1977. Vučić je opisao kraj školske godine i kako se… »
Zavirite u dnevnik Aleksandra Vučića: "Kraj školske godine, Andrej i ja krećemo na odmor"
Srbija danas 17.02.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio ja Instagramu deo iz svog dnevnika koji je vodio još dok je išao u školu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio ja na Instagramu deo iz svog dnevnika koji je vodio još dok je išao u školu. Kraj… »
Vesti dana »
Niški studenti nakon plenuma: Rektorat da se oglasi povodom nasilja, blokada Filozofskog u petak
N1 Info pre 36 minutajoš 31 povezana
Izrael izveo smrtonosne napade na centralnu Gazu, novi napadi na južni Liban, nasilje i na Zapadnoj obali
Glas Amerike pre 4 satijoš 19 povezanih
BLOG UŽIVO Dvočasovna blokada u Beogradu na vodi: Na protestu ponovo maskirani ljudi, okupljenima poručuju „mrš kući, bre“
Nova pre 12 minutajoš 14 povezanih
Stamenković: Netačni navodi glavnog javnog tužioca Nenada Stefanovića
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih