Повезане вести

"Спасите ми: Дете!" Непокретном мушкарцу слепа мајка покушала да спаси живот, на крају истрчала из запаљене куће и узалуд…

"Спасите ми: Дете!" Непокретном мушкарцу слепа мајка покушала да спаси живот, на крају истрчала из запаљене куће и узалуд…

Блиц 17.02.2020
"Био сам у дворишту када сам чуо Душицу како дозива: 'Спасите ми дете, спасите ми дете'. Видела се ватра и дим је куљао на све стране. Са комшијама смо утрчали у кућу у покушају да спасимо Бојана, али смо тамо затекли само… »
Туга у Алексинцу: Непокретни мушкарац изгорео у ватреној стихији, његова слепа мајка се нагутала дима

Туга у Алексинцу: Непокретни мушкарац изгорео у ватреној стихији, његова слепа мајка се нагутала дима

Блиц 17.02.2020
Бојан Ђ. (43) из села Прћиловица, настрадао је у пожару који је избио јутрос око 10.45 часова у кући у којој је живео у овом алексиначком селу. Бојан је био непокретан и изгорео је у ватреној стихији, док се његова мајка, стара… »
Непокретан мушкарац страдао у пожару у селу код Алексинца

Непокретан мушкарац страдао у пожару у селу код Алексинца

Радио 021 17.02.2020
Бојан Ђ. (42) из алексиначког села Прћиловица страдао је у пожару који је јутрос око 10:45 часова, из још неутврђених разлога, избио у његовој породичној кући. "Мушкарац је био непокретан, живео је са слепом мајком. Он је смртно… »

Вести дана »