Повезане вести

Србија без Теодосића због проблема са осигурањем

Србија без Теодосића због проблема са осигурањем

Политика 17.02.2020
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Милош Теодосић није се појавио на почетку припрема и због проблема са осигурањем могао би да пропусти утакмице против Финске и Грузије на старту квалификација за Европско првенство… »
Кокошков окупио репрезентативце: Најважније је да сазнамо ко смо ми

Кокошков окупио репрезентативце: Најважније је да сазнамо ко смо ми

Вечерње новости 17.02.2020
Нећу да дајем никаква обећања, али припремаћемо се максимално, да будемо бољи од осталих и сада у "прозорима" и касније у квалификацијама за ОИ – рекао је селектор Србије. НОЋ после драматичне завршнице финалног меча Купа… »
Проблем за Кокошкова, Теодосић није дошао на окупљање!

Проблем за Кокошкова, Теодосић није дошао на окупљање!

Спортске.нет 17.02.2020
"Орлови" ће морати да почну квалификације без једног од најбољих. Селектор Србије Игор Кокошков окупио је репрезентативце који ће се у квалификацијама за Европско првенство супротставити Финској и Грузији. "Орлови" стартују у… »
Кокошков: Мелоун сам предложио да се прикључи тиму

Кокошков: Мелоун сам предложио да се прикључи тиму

Спортски журнал 17.02.2020
Селектор Србије Игор Кокошков изјавио је да је тренер Денвера Мајк Мелоун сам предложио да се прикључи тиму на квалификационом турниру за Олимпијске игре у Београду. – Оно што могу да кажем с наше стране, урадили смо све да… »
Кокошков: Позвали смо играче који имају добре сезоне

Кокошков: Позвали смо играче који имају добре сезоне

Данас 17.02.2020
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Игор Кокошков рекао је данас да је најважније да се његова екипа у наредних пар дана дефинише, односно да прво сазна „ко је она“, а да је за предстојеће утакмице у квалификацијама за… »
Кокошков окупио ''Орлове'', па изашао пред новинаре, шта ће бити са Мелоуном?

Кокошков окупио ''Орлове'', па изашао пред новинаре, шта ће бити са Мелоуном?

Спортске.нет 17.02.2020
Нови селектор репрезентације Србије Игор Кокошков данас је одржао прву конференцију за медије по доласку на ту функцију, у дану када је окупио екипу за почетак квалификација за ЕП. Репрезентација Србије, наравно у знатно… »
Игор Кокошков: Позвао сам оне који су у најбољој форми, ту је и неколико ‘беба’…

Игор Кокошков: Позвао сам оне који су у најбољој форми, ту је и неколико ‘беба’…

Хот спорт 17.02.2020
Нови селектор Србије Игор Кокошков одржао је прву конференцију за новинаре поводом квлафикационих мечева за Еуробаскет против Финске и Грузије. Селектор који је претходно Европско првенство освјио са Словенијом сада жели исти… »
Србија без Теодосића против Финске и Грузије?

Србија без Теодосића против Финске и Грузије?

Вечерње новости 17.02.2020
Појавио се проблем око осигурања. Да не улазимо у детаље, сазнаћемо сигурно за 2 дана да ли ће бити у саставу против Грузије или не – рекао је Предраг Даниловић. Кошаркашка репрезентација Србије креће у борбу за пласман на ЕП… »
Теодосић није дошао на окупљање, Даниловић објаснио проблем!

Теодосић није дошао на окупљање, Даниловић објаснио проблем!

Мондо 17.02.2020
Председник Кошаркашког савеза Србије говорио је о компликованој ситуацији плејмејкера "орлова": Председник Кошаркашког савеза Србије говорио је о компликованој ситуацији плејмејкера "орлова": Иако је име Милоша Теодосића уврштено… »
Ово се баш дуго чекало! Игор Кокошков открио детаље преговора са Мајклом Мелоуном: Нећемо базирати игру на њему, а ни на…

Ово се баш дуго чекало! Игор Кокошков открио детаље преговора са Мајклом Мелоуном: Нећемо базирати игру на њему, а ни на…

Спортал блиц 17.02.2020
Кошаркашка репрезентација Србије, окупила се у понедељак уочи утакмица квалификација за Европско првенство које су на програму 20. и 23. фебруара. Том приликом, представницима медија обратио се Игор Кокошков. Нови селектор… »
"Да прво ми сазнамо: - ко смо" Кокошков уз један пех преузео "орлове": Имамо задатак... Да не филозофирамо много!

"Да прво ми сазнамо: - ко смо" Кокошков уз један пех преузео "орлове": Имамо задатак... Да не филозофирамо много!

Спортал блиц 17.02.2020
Игор Кокошков преузео је као нови селектор кошаркашку репрезентацију Србије и први пут се обратио јавности наше земље, уочи наступа "орлова" у квалификацијама за Евробаскет, а потом и борби за Олимпијске игре у Токију. "Хтео бих… »
Постоје проблеми с Теодосићем, знаћемо за два дана да ли може да игра против Грузије!

Постоје проблеми с Теодосићем, знаћемо за два дана да ли може да игра против Грузије!

Телеграф 17.02.2020
Председник КСС-а Предраг Даниловић појаснио ситуацију с капитеном Орлова. Милош Теодосић не стиже на окупљање кошаркашке репрезентације Србије уочи квалификација за Евробаскет 2021. године, јер је учешће капитена Орлова у… »
Кокошков: Даћемо све од себе

Кокошков: Даћемо све од себе

РТВ 17.02.2020
БЕОГРАД - Нови селектор кошаркашке репрезентације Србије Игор Кокошков изјавио је данас да му је указана велика част и захвалио се на поверењу да води национални тим. "Хвала на указаној части и поверењу што ми је дата могућност… »
Остварио му се сан! Кокошков: Хвала на поверењу, даћемо све од себе!

Остварио му се сан! Кокошков: Хвала на поверењу, даћемо све од себе!

Курир 17.02.2020
Нови селектор кошаркашке репрезентације Србије Игор Кокошков изјавио је данас да му је указана велика част и захвалио се на поверењу да води национални тим. "Хвала на указаној части и поверењу што ми је дата могућност да водим… »
Кокошков: Бебе, ветерани... У контакту са Ђорђевићем

Кокошков: Бебе, ветерани... У контакту са Ђорђевићем

Н1 Инфо 17.02.2020
Кошаркашка репрезентација Србије окупљањем пред почетак квалификација за пласман на Европско првенство 2021. почела је нови циклус на челу са новим селектором Игором Кокошковим. Човек који је у НБА лиги већ 20 година и који је… »
Прва прозивка селектора Кокошкова: Теодосић неизвестан, Добрић повређен

Прва прозивка селектора Кокошкова: Теодосић неизвестан, Добрић повређен

Вести онлине 17.02.2020
Кошаркашка репрезентација Србије окупила се у Београду пред почетак припрема за први ФИБА прозор квалификација за пласман на Европско првенство 2021. године. На прозивци су се појавили легенде српске кошарке Душан Дуда Ивковић … »

Вести дана »