Povezane vesti
Matićev dan iz snova: Debi za Partizan, pa proslava košarkaškog Kupa
Mozzart sport 17.02.2020
Matićev dan iz snova: Debi za Partizan, pa proslava košarkaškog Kupa. Dugo, saigurno do kraja karijere, Bojan Matić će pamtiti 16. februar 2020. godine. Iskusni napadač je zabeležio prve minute u crno-belom dresu, bar kada je reč o zvaničnim utakmicama… »
Matić o debiju: Imao sam pozitivnu tremu, osetio sam leptiriće u stomaku
Večernje novosti 17.02.2020
To je kao što znate ostvarenje mog sna i ispunjenje želje svih ljudi koji me vole i koji su i brinuli o meni i vodili moju karijeru, a danas nisu sa nama - rekao je Bojan. Fudbaler Partizana Bojan Matić izjavio je da je imao tremu pred prvi zvaničan… »
Napadač Partizana juče je ostvario svoj san: ''Oduševljen sam u kakvom sam kolektivu''
Sportske.net 17.02.2020
Godinama je čekao na taj trenutak. Zvanični debi u dresu Partizana Bojan Matić je imao juče u pobedi Partizana u Humskoj nad ekipom Radnika iz Surdulice (3:0). Novi napadač crno-belih je priliku da zaigra dobio u drugom poluvremenu umsesto Umara Sadika… »
Bojan Matić: Osetio sam leptiriće u stomaku!
Hot sport 17.02.2020
Napadač Partizana Bojan Matić juče je ubeležio zvaničan debi u crno-belom dresu u prvoj utakmici 21. kola SLS koju je Partizan igrao sa ekipom Radnika iz Surdulice rezultatom 3:0 (1:0). Matić koji se pridružio Partizanu još na pripremama u Turskoj i… »
Vesti dana »
Vozilo uletelo u masu na Prajdu u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređeno - identifikovan osumnjičeni
N1 Info pre 4 minutajoš 16 povezanih
DANAS DO 34 STEPENA, UVEČE MOGUĆI PLJUSKOVI: Od srede još toplije
Glas juga pre 29 minutajoš 15 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 14 minutajoš 12 povezanih
Danas je Gavrilovdan: Evo šta po narodnom verovanju ne treba raditi
Dnevnik pre 1 satjoš 10 povezanih