Повезане вести

Матићев дан из снова: Деби за Партизан, па прослава кошаркашког Купа

Матићев дан из снова: Деби за Партизан, па прослава кошаркашког Купа

Моззарт спорт 17.02.2020
Матићев дан из снова: Деби за Партизан, па прослава кошаркашког Купа. Дуго, саигурно до краја каријере, Бојан Матић ће памтити 16. фебруар 2020. године. Искусни нападач је забележио прве минуте у црно-белом дресу, бар када је реч… »
Матић о дебију: Имао сам позитивну трему, осетио сам лептириће у стомаку

Матић о дебију: Имао сам позитивну трему, осетио сам лептириће у стомаку

Вечерње новости 17.02.2020
То је као што знате остварење мог сна и испуњење жеље свих људи који ме воле и који су и бринули о мени и водили моју каријеру, а данас нису са нама - рекао је Бојан. Фудбалер Партизана Бојан Матић изјавио је да је имао… »
Нападач Партизана јуче је остварио свој сан: ''Одушевљен сам у каквом сам колективу''

Нападач Партизана јуче је остварио свој сан: ''Одушевљен сам у каквом сам колективу''

Спортске.нет 17.02.2020
Годинама је чекао на тај тренутак. Званични деби у дресу Партизана Бојан Матић је имао јуче у победи Партизана у Хумској над екипом Радника из Сурдулице (3:0). Нови нападач црно-белих је прилику да заигра добио у другом… »
Бојан Матић: Осетио сам лептириће у стомаку!

Бојан Матић: Осетио сам лептириће у стомаку!

Хот спорт 17.02.2020
Нападач Партизана Бојан Матић јуче је убележио званичан деби у црно-белом дресу у првој утакмици 21. кола СЛС коју је Партизан играо са екипом Радника из Сурдулице резултатом 3:0 (1:0). Матић који се придружио Партизану још на… »

Вести дана »