Повезане вести
Душко Тошић тренира са Звездом
Моззарт спорт 17.02.2020
За сада само привремено. Навијачи и челници клуба волели би да трајно задужи Звездину тренерку и дрес... Реч је о играчу око кога влда консензус јавности да би представљао велико појачање за српског шампиона, посебно у наредним… »
Сплет околности: Бивши репрезентативац Србије појачао Звезду на тренинзима!
Хот спорт 17.02.2020
Данас су фудбалери Црвене звезде наставили са тренинзима, а на помоћном терену стадиона ‘Рајко Митић’ поново је виђено старо лице. Некадашњи првотимац Црвене звезде, Душко Тошић, због паузе која је настала у кинеском првенству… »
Душко Тошић задужио опрему Звезде: Логично је да сам ту!
Мондо 17.02.2020
Искусни дефанзивац поново тренира са црвено-белима. Искусни дефанзивац поново тренира са црвено-белима. На помоћном терену стадиона "Рајко Митић" у понедељак је био добро познати играч - Душко Тошић (35). Штопер који је и ове… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана