Povezane vesti
Havarija u Kaću, dve ulice bez vode do 14 sati
RTV 18.02.2020
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulice Zdravka Čelara i Moše Pijade u Kaću. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Kaća bez vode zbog havarije
Radio 021 18.02.2020
Deo Kaća nema vode zbog havarije. Bez vode će do 14 časova biti ulice Zdravka Čelara i Moše Pijade. Kako navode u "Vodovodu", postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Autor… »
Dnevnik 18.02.2020
NOVI SAD: Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 14 sati biti ulice Zdravka Čelara i Moše Pijade. Kako podsećaju iz JKP Vodovod i kanalizacija, postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Moj Novi Sad 18.02.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti ulice Zdravka Čelara i Moše Pijade u Kaću. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširen… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 3 satajoš 4 povezane