Povezane vesti
Natho: Došao sam u Partizan da osvajam trofeje
Večernje novosti 18.02.2020
Sada mnogo bolje poznajem svoje drugove. Stalno smi zajedno, otkriva vezni igrač crno-belog tima. FUDBALER Partizana Bibras Natho je na početku drugog dela sezone nastavio sa sjajnim partijama koje je prikazivao pre zimske pauze, i sa dva gola u mreži… »
Natho: Došao sam u Partizan zbog trofeja
Danas 18.02.2020
Izraelski fudbaler Bibras Natho izjavio je danas da je u Partizan došao zbog trofeja, koje želi da osvaja sa sadašnjim saigračem Zoranom Tošićem koji mu je to bio i u CSKA Moskvi. „U svakom momentu na terenu znam šta Bambi misli, gde će da krene i kako… »
Bibas Natho: Moj gol je bio lepši! Znam Bambija kako razmišlja!
Hot sport 18.02.2020
Bibas Natho danas puni 32.godine, a kao uvertiru za rođendansko slavlje navijače Partizana je obradovao sa dva gola u utakmici 21. kola SLS protiv ekipe Radnika. Za klupski sajt Natho je govorio o utakmici i očekivanjima u ovoj polusezoni. – Možda nismo… »
Slavljenik Natho o Tošićevom golu: "Moj je lepši, ali reći ću da je njegov! Imam samo jednu želju..."
Sportske.net 18.02.2020
Izraelac danas puni 32 godine. Partizan je porazio Radnik u Humskoj sa ubedljivih 3:0, a "arhitekta" trijumfa "crno-belih" bio je Birbas Natho. Izraelac je sa dva pogotka bio ključni igrač ekipe Sava Miloševića. "Možda nismo igrali onako kako se od nas… »
Natho: Toliko volim Bambija da ću reći kako je njegov gol lepši...
Mozzart sport 18.02.2020
"A ako hoćete iskreno - moj"... Partizanov Izraelac Bibars Natho puni danas 31. godinu. Uvertira za rođendansko slavlje bila su dva njegova pogotka na prolećnoj premijeri protiv Radnika (3:0). Jedan sa bele tačke, jedan iz slobodnog udarca. "Za mene je… »
Tošić: Dobro je kad se trener ljuti, mi u Partizanu ne smemo da se zadovoljavamo malim stvarima
Večernje novosti 17.02.2020
Tošić: Dobro je kad se trener ljuti, mi u Partizanu ne smemo da se zadovoljavamo malim stvarima. FUDBALERI Partizana su u premijernom meču nastavka domaćeg šampionata prilično lako izašli na kraj sa Radnikom (3:0), a jedan od najzaslužnijih za trijumf… »
Vesti dana »
Tri godine od masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju: Ubijeno devetoro mladih, ranjeno njih 12
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih
Drama u sedam činova i kraj za Rajakovića i Toronto – Detroit posle 18 godina u polufinalu
Sputnik pre 13 minutajoš 18 povezanih
Tramp za danas najavio projekat "Sloboda"; Teheran: Ormuskim moreuzom neće upravljati Trampove zablude
RTS pre 14 minutajoš 12 povezanih
Brod koji se nasukao na Krčedinskoj adi, mogao bi ponovo da krene nizvodno, jer niko ne reaguje
Forbes pre 1 satjoš 1 povezana