Повезане вести

Реакција: Берон ‘оптужио’ Пејџа да се смејао после фаула у нападу, Партизанов јунак му одговорио!

Реакција: Берон ‘оптужио’ Пејџа да се смејао после фаула у нападу, Партизанов јунак му одговорио!

Хот спорт 18.02.2020
Маркус Пејџ је најзаслужнији за то што је Партизан направио невероватан преокрет и увео финале Купа Радивоја Кораћа против Црвене звезде у продужетак. Пејџ је убацио осам поена у последњих 20-ак секунди утакмице у којој је већ… »
Пејџов одговор Берону, ствар је једноставна!

Пејџов одговор Берону, ствар је једноставна!

Спортске.нет 18.02.2020
Изјава Звездиног бека изазвала је бројне реакције, сада се огласио и кошаркаш Партизана кога је Берон прозвао. Навијачи Партизана и Црвене звезде и даље препричавају дешавања са финала Купа Радивоја Кораћа у Нишу, где су… »
Пејџ о кључним бацањима: Гађали ме нечим, покушавали да ме избаце из ритма

Пејџ о кључним бацањима: Гађали ме нечим, покушавали да ме избаце из ритма

Спортски журнал 18.02.2020
Наши циљеви су да освајамо трофеје. Увек је тако. Али, сада смо већ први у АБА лиги, први у Еврокупу, у сјајном смо моментуму... - наводи Маркус. Како се вратити у потпуно изгубљеној утакмици? За нешто више од пола минута… »
Џенкинс о фаулу пантера: Сами смо криви, било је 50:50…

Џенкинс о фаулу пантера: Сами смо криви, било је 50:50…

Хот спорт 18.02.2020
Кошаркаши Црвене звезде поражени су у финалу Купа ‘Радивоја Кораћа’ од Партизана, а ево шта је о том мечу рекао Чарлс Џенкинс. Он је за пораз окривио саиграче и себе. Како каже његов тим је имао плус шест свега 30 секунди пре… »
Џенкинс: Сами смо криви, имали смо плус шест на 30 секунди пре краја

Џенкинс: Сами смо криви, имали смо плус шест на 30 секунди пре краја

Спортски журнал 18.02.2020
Када је шут Дејана Давидовца погодио дно мрежице за 76:70 на 30 секунди до краја регуларног дела, Жућкова левица је практично већ била у рукама Црвене звезде. Све је било на њеној страни. Могла је само меч да уведе у пенал… »

Вести дана »