Povezane vesti
Obradović: Za tri dana medijske hajke nijedan medij me nije pozvao da čuje moju stranu priče
Danas 18.02.2020
Lider pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da ga nijedan medij sem N1 nije pozvao kako bi se čula druga strana o vređanju ćerke predsednika Srbije na Fejsbuku, za šta su mediji okrivili Dveri. „Tri dana traje medijska besomučna kampanja protiv mene i… »
Obradović: Nijedan medij, izuzev N1, nije me pozvao da čuje drugu stranu priče
N1 Info 18.02.2020
Lider pokreta Dveri Boško Obradović kazao je da ga nijedan medij, izuzev N1, za "tri dana medijske hajke" nije pozvao da čuje, kako je kazao, drugu stranu priče o vređanju ćerke predsednika Srbije na Fejsbuku, za šta su mediji okrivili taj pokret… »
Obradović: Za tri dana hajke nijedan medij me nije pozvao da čuje moju stranu priče
Novi magazin 18.02.2020
Lider pokreta Dveri Boško Obradović kazao je danas da ga nijedan medij, izuzev N1, za "tri dana medijske hajke" nije pozvao da čuje, kako je kazao, drugu stranu priče o vređanju ćerke predsednika Srbije na Fejsbuku, za šta su mediji okrivili taj pokret… »
Vesti dana »

BLOG: Prosuta farba ispred Palate pravde: Studenti i građani prešli Gazelu, idu ka Sektoru unutrašnje kontrole MUP-a
N1 Info pre 18 minutajoš 50 povezanih

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 4 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Dolazak nevremena sa obilnim padavinama i nepogodama na jugozapadu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Potpuni institucionalni kolaps na KiM? Ustavni sud zabranio i aktivnosti na formiranju vlade
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih