Povezane vesti
Obradović: Za tri dana medijske hajke nijedan medij me nije pozvao da čuje moju stranu priče
Danas 18.02.2020
Lider pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da ga nijedan medij sem N1 nije pozvao kako bi se čula druga strana o vređanju ćerke predsednika Srbije na Fejsbuku, za šta su mediji okrivili Dveri. „Tri dana traje medijska besomučna kampanja protiv mene i… »
Obradović: Nijedan medij, izuzev N1, nije me pozvao da čuje drugu stranu priče
N1 Info 18.02.2020
Lider pokreta Dveri Boško Obradović kazao je da ga nijedan medij, izuzev N1, za "tri dana medijske hajke" nije pozvao da čuje, kako je kazao, drugu stranu priče o vređanju ćerke predsednika Srbije na Fejsbuku, za šta su mediji okrivili taj pokret… »
Obradović: Za tri dana hajke nijedan medij me nije pozvao da čuje moju stranu priče
Novi magazin 18.02.2020
Lider pokreta Dveri Boško Obradović kazao je danas da ga nijedan medij, izuzev N1, za "tri dana medijske hajke" nije pozvao da čuje, kako je kazao, drugu stranu priče o vređanju ćerke predsednika Srbije na Fejsbuku, za šta su mediji okrivili taj pokret… »
Vesti dana »

Fudbaler Zvezde pretučen, Arnautović istrčao iz svlačionice: Skandal na Kipru zbog kojeg je Milojević besan
Mondo pre 4 satijoš 18 povezanih

Evo šta je zaradio Hamad Međedović na US Openu iako je ispao u prvom kolu
Telegraf pre 2 satajoš 9 povezanih

Sorensen: Pažljivo sam saslušao sagovornike u Beogradu i naglasio značaj normalizacije
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Konsultacije: Minić: Za nedelju dana Republika Srpska bi trebalo da dobije novu vladu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana