Повезане вести

Обрадовић: За три дана медијске хајке ниједан медиј ме није позвао да чује моју страну приче

Обрадовић: За три дана медијске хајке ниједан медиј ме није позвао да чује моју страну приче

Данас 18.02.2020
Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је да га ниједан медиј сем Н1 није позвао како би се чула друга страна о вређању ћерке председника Србије на Фејсбуку, за шта су медији окривили Двери. „Три дана траје медијска бесомучна… »
Обрадовић: Ниједан медиј, изузев Н1, није ме позвао да чује другу страну приче

Обрадовић: Ниједан медиј, изузев Н1, није ме позвао да чује другу страну приче

Н1 Инфо 18.02.2020
Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић казао је да га ниједан медиј, изузев Н1, за "три дана медијске хајке" није позвао да чује, како је казао, другу страну приче о вређању ћерке председника Србије на Фејсбуку, за шта су медији… »
Обрадовић: За три дана хајке ниједан медиј ме није позвао да чује моју страну приче

Обрадовић: За три дана хајке ниједан медиј ме није позвао да чује моју страну приче

Нови магазин 18.02.2020
Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић казао је данас да га ниједан медиј, изузев Н1, за "три дана медијске хајке" није позвао да чује, како је казао, другу страну приче о вређању ћерке председника Србије на Фејсбуку, за шта су… »

Вести дана »