Povezane vesti
Obradović: Za tri dana medijske hajke nijedan medij me nije pozvao da čuje moju stranu priče
Danas 18.02.2020
Lider pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da ga nijedan medij sem N1 nije pozvao kako bi se čula druga strana o vređanju ćerke predsednika Srbije na Fejsbuku, za šta su mediji okrivili Dveri. „Tri dana traje medijska besomučna kampanja protiv mene i… »
Obradović: Nijedan medij, izuzev N1, nije me pozvao da čuje drugu stranu priče
N1 Info 18.02.2020
Lider pokreta Dveri Boško Obradović kazao je da ga nijedan medij, izuzev N1, za "tri dana medijske hajke" nije pozvao da čuje, kako je kazao, drugu stranu priče o vređanju ćerke predsednika Srbije na Fejsbuku, za šta su mediji okrivili taj pokret… »
Obradović: Za tri dana hajke nijedan medij me nije pozvao da čuje moju stranu priče
Novi magazin 18.02.2020
Lider pokreta Dveri Boško Obradović kazao je danas da ga nijedan medij, izuzev N1, za "tri dana medijske hajke" nije pozvao da čuje, kako je kazao, drugu stranu priče o vređanju ćerke predsednika Srbije na Fejsbuku, za šta su mediji okrivili taj pokret… »
Vesti dana »
(Mape) Opasna pojava se spušta i guta celu Srbiju: RHMZ izdao upozorenje na opasne meteorološke uslove, samo jedan mali deo zemlje biće pošteđen
Blic pre 2 satajoš 10 povezanih
Proleće zove Zvezdu, Milojevićev treći čin spasavanja sebe i tima, 90 minuta neizvesnosti i samo jednog cilja
Telegraf pre 10 minutajoš 11 povezanih
SAD produžile Lukoilu licencu do 17. januara za pregovore o prodaji imovine
Euronews pre 15 minutajoš 6 povezanih
Ruska PVO oborila gotovo 300 dronova tokom noći; GS UN usvojila ukrajinsku rezoluciju o Černobilju
RTS pre 10 minutajoš 8 povezanih
Gradovi u Srbiji danas među najzagađenijima u svetu: Vazduh ocenjen kao nezdrav – udiše ga čak 40 odsto građana
Nova pre 20 minutajoš 1 povezana