Povezane vesti
"Moja ekipa", prvi film novosadskih omladinaca (VIDEO)
Moj Novi Sad 18.02.2020
Film je delo rada čak sedam umetničkih sekcija, u okviru projekta "Art Kvart – Start! 2019", koje su se održale u šest delova Novog Sada u trajanju od tri meseca. U tom periodu, 50 omladinaca i srednjoškolaca je, tokom 70 radionica, vredno stvaralo uz… »
VIDEO: Novosadski omladinci snimili svoj prvi film "Moja ekipa"
Radio 021 18.02.2020
"Art Kvart – Start! 2019" i Novo kulturno naselje predstavili su film "Moja ekipa". Film je proizvod rada sedam umetničkih sekcija, u okviru projekta "Art Kvart - Start! 2019", koje su se održale u šest delova Novog Sada u trajanju od tri meseca. U "Art… »
Omladinci napravili film "Moja ekipa"
RTV 18.02.2020
NOVI SAD - "Art Kvart – Start! 2019" i Novo kulturno naselje predstavljaju film "Moja ekipa". Film je proizvod rada čak sedam umetničkih sekcija, u okviru projekta "Art Kvart – Start! 2019", koje su se održale u šest delova Novog Sada u trajanju od tri… »
Art kvart – start! 2019: Novosadski omladinci snimili prvi film
Dnevnik 18.02.2020
NOVI SAD: „Art kvart – start! 2019” i Novo kulturno naselje ponosno predstavljaju film „Moja ekipa”. Kako navode, film je proizvod rada čak sedam umetničkih sekcija, u okviru projekta „Art kvart – start! 2019”, koje su se održale u šest delova Novog Sada… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 35 povezanih
Dačić kritike opozicije o gašenju požara ocenio kao teorije zavere, sramotne i nemoralne
Beta pre 7 minutajoš 58 povezanih
Dim i smrad se i dalje šire Požar na gradskoj deponoji u Kragujevcu stavljen pod kontrolu ali nije potpuno ugašen hitan apel građanima da ne otvaraju prozore
Dnevnik pre 17 minutajoš 21 povezana
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 58 povezanih
Ćuprija u 15 časova najtoplija u Srbiji sa 41 stepenom, Kragujevac među gradovima sa 39.
iKragujevac pre 1 satjoš 21 povezana