Povezane vesti
"Moja ekipa", prvi film novosadskih omladinaca (VIDEO)
Moj Novi Sad 18.02.2020
Film je delo rada čak sedam umetničkih sekcija, u okviru projekta "Art Kvart – Start! 2019", koje su se održale u šest delova Novog Sada u trajanju od tri meseca. U tom periodu, 50 omladinaca i srednjoškolaca je, tokom 70 radionica, vredno stvaralo uz… »
VIDEO: Novosadski omladinci snimili svoj prvi film "Moja ekipa"
Radio 021 18.02.2020
"Art Kvart – Start! 2019" i Novo kulturno naselje predstavili su film "Moja ekipa". Film je proizvod rada sedam umetničkih sekcija, u okviru projekta "Art Kvart - Start! 2019", koje su se održale u šest delova Novog Sada u trajanju od tri meseca. U "Art… »
Omladinci napravili film "Moja ekipa"
RTV 18.02.2020
NOVI SAD - "Art Kvart – Start! 2019" i Novo kulturno naselje predstavljaju film "Moja ekipa". Film je proizvod rada čak sedam umetničkih sekcija, u okviru projekta "Art Kvart – Start! 2019", koje su se održale u šest delova Novog Sada u trajanju od tri… »
Art kvart – start! 2019: Novosadski omladinci snimili prvi film
Dnevnik 18.02.2020
NOVI SAD: „Art kvart – start! 2019” i Novo kulturno naselje ponosno predstavljaju film „Moja ekipa”. Kako navode, film je proizvod rada čak sedam umetničkih sekcija, u okviru projekta „Art kvart – start! 2019”, koje su se održale u šest delova Novog Sada… »
Vesti dana »

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže američki predsednik i kuda ide Amerika
BBC News pre 9 minutajoš 25 povezanih

Ubijen Trampov bliski saradnik Čarli Kirk, ruski dronovi oboreni u Poljskoj: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih

Vremenska prognoza za 11. septembar: Oblačno i nestabilno, mogući pljuskovi sa grmljavinom
Mondo pre 54 minutajoš 13 povezanih

Danas je Usekovanje glave Svetog Jovana: Ovo obavezno skinite sa ruke, a jedan predmet nikako ne uzimajte!
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih

Jak zemljotres pogodio Severnu Makedoniji: Rano jutros treslo se tlo u ovom mestu
Blic pre 39 minutajoš 9 povezanih