Povezane vesti
"Moja ekipa", prvi film novosadskih omladinaca (VIDEO)
Moj Novi Sad 18.02.2020
Film je delo rada čak sedam umetničkih sekcija, u okviru projekta "Art Kvart – Start! 2019", koje su se održale u šest delova Novog Sada u trajanju od tri meseca. U tom periodu, 50 omladinaca i srednjoškolaca je, tokom 70 radionica, vredno stvaralo uz… »
VIDEO: Novosadski omladinci snimili svoj prvi film "Moja ekipa"
Radio 021 18.02.2020
"Art Kvart – Start! 2019" i Novo kulturno naselje predstavili su film "Moja ekipa". Film je proizvod rada sedam umetničkih sekcija, u okviru projekta "Art Kvart - Start! 2019", koje su se održale u šest delova Novog Sada u trajanju od tri meseca. U "Art… »
Omladinci napravili film "Moja ekipa"
RTV 18.02.2020
NOVI SAD - "Art Kvart – Start! 2019" i Novo kulturno naselje predstavljaju film "Moja ekipa". Film je proizvod rada čak sedam umetničkih sekcija, u okviru projekta "Art Kvart – Start! 2019", koje su se održale u šest delova Novog Sada u trajanju od tri… »
Art kvart – start! 2019: Novosadski omladinci snimili prvi film
Dnevnik 18.02.2020
NOVI SAD: „Art kvart – start! 2019” i Novo kulturno naselje ponosno predstavljaju film „Moja ekipa”. Kako navode, film je proizvod rada čak sedam umetničkih sekcija, u okviru projekta „Art kvart – start! 2019”, koje su se održale u šest delova Novog Sada… »
Vesti dana »

Sindikat "Nezavisnost": Tražimo minimalac od 600 evra ili 70.000 dinara
N1 Info pre 56 minutajoš 24 povezane

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 57 minutajoš 13 povezanih

Žene zbora Ceraka sutra protestuju zbog policijskog zlostavljavljanja studentkinje Nikoline Sinđelić
Beta pre 47 minutajoš 21 povezana

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 66 povezanih

Rhmz upozorava: Ovi delovi Srbije da se spreme za pljuskove! Imaćemo i pakleni dan, o onda stiže polarni vrtlog
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih