Povezane vesti
Novak Đoković: Vidim da se piše da me ljudi ne vole...
Mondo 18.02.2020
Najbolji teniser na svetu otvoreno govorio o temi koja ga sve češće prati. Najbolji teniser na svetu otvoreno govorio o temi koja ga sve češće prati. Prošlogodišnje finale Vimbldona, u kojem je Novak Đoković spektakularno pobedio Rodžera Federera, Bio je… »
Novak sasvim iskreno o motivaciji, tehnikama mentalne pripreme, ali i problemima sa navijačima, rivalstvu sa Rafom i Rožerom…
Mozzart sport 18.02.2020
"Neću da dolivam ulje na vatru da su svi protiv Srba. Treba usmeriti energiju na pozitivno. Ponekad me prodrma takva situcija i dobijem motiv, ali ne volim da igram u takvim uslovima." rekao je između ostalog Đoković na jednoj od najdužih i… »
Mnogi su ogorčeni, ali Novak neće da doliva ulje na vatru!
Sportske.net 18.02.2020
Posle njegovog trijumfa u Melburnu mnogo se govorilo o izostanku podrške kakvu zaslužuje širom sveta, a pogotovo na Australijan openu, gde je rekorder po broju osvojenih trofeja. Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je danas da ne oseća da ga… »
Đoković se obratio naciji: Navijači me ne vole? Zašto da dolivam ulje na vatru? Neću Srbiju da okrećem protiv sveta ni da…
Sportal blic 18.02.2020
Najbolji teniser sveta Novak Đoković vratio se u Beograd gde će se pripremati za turnir u Dubaiju, a rešio je i da se obrati domaćoj javnosti, odgovori na pitanja olimpijaca i predstavnika medija. Pričao je o mnogim stvarima Đoković. Posebno upečatljivo… »
Đoković: Motivisan sam da mi 2020. bude najbolja u karijeri (foto)
Dnevnik 18.02.2020
BEOGRAD: Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je danas da je motivisan i inspirisan da mu 2020. bude najbolja godina u karijeri i da se posebno nada odličnom nastupu na Olimpijskim igrama u Tokiju. "Sezona je počela na najbolji način, osvajanjem… »
Novak otkrio ciljeve u sezoni i tajnu uspeha: Sve je u disanju
Vesti online 18.02.2020
Najbolji teniser planete Novak Đoković, trenutno je u Beogradu, gde se priprema za nastavak sezone. To je ujedno bio i povod da porazgovara sa medijima na teniskim terenima 25. maj. Novak je na samom početku istakao značaj igranja za reprezentaciju i… »
Đoković: Spreman sam za najbolju sezonu u karijeri (video)
Večernje novosti 18.02.2020
Motivisan sam da ova sezona bude najbolja. Raspored će biti zgusnut. Biće manje prostora za odmor posle Vimbldona. Grend slemovi su cilj, ali i Olimpijske igre koje su retke, kaže Novak. Prvi reket sveta Novak Đoković se družio sa predstavnicima srpskih… »
Đoković: Uradiću sve što je u mojoj moći da pobedim na Olimpijadi
Novi magazin 18.02.2020
Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da želi da mu ova sezona bude najbolja, a među najvažnije ciljeve označio je grend slem turnire i Olimpijske igre u Tokiju. "Motivisan sam i inspirisan da ove godine imam svoju najbolju sezonu. Svestan sam da… »
Novak: Nadam se da će mi ovo biti najbolja sezona
N1 Info 18.02.2020
Novak Đoković nada se da će mu 2020. godina biti jedna od najboljih u karijeri, a pogotovo želi medalju na Olimpijskim igrama. Na druženju s novinarima Novak je na početku sumirao utiske sa starta sezone. “Hvala što ste došli u velikom broju… »
Vesti dana »
Selaković negirao krivicu na početku suđenja u slučaju "Generalštab", tužilac izneo predlog dokaza i spisak svedoka (VIDEO)
Insajder pre 51 minutajoš 52 povezane
ROK ZA PODNOŠENjE PRIJAVA ZA LEGALIZACIJU PRODUŽEN ZA TRI DANA
Pirotske vesti pre 20 minutajoš 64 povezane
Završena sednica Skupštine Novog Sada: Usvojene sve tačke koje su bile na dnevnom redu
B92 pre 1 satjoš 21 povezana
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Sutra u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih