Povezane vesti
Na današnji dan nastao je "Paket aranžman", jedna od najznačajnijih rok ploča
Telegraf 18.02.2020
Ova ploča smatra se za prekretnicu i nastanak novog talasa u Jugoslaviji. Jedna od najznačajnijih rok ploča 20. veka na ovim prostorima "Paket aranžman", nastala je na današnji dan pre 39 godina, piše Danas. Tri mlada benda – Šarlo Akrobata, Idoli i… »
"Paket aranžman" slavi 39 godina slušanja
Moj Novi Sad 18.02.2020
Jedna od najznačajnijih rok ploča 20. veka na ovim prostorima "Paket aranžman", nastala je 18. februara pre 39 godina. Tri mlada benda – Šarlo Akrobata, Idoli i Električni orgazam okupili su se 1981. godine kako bi snimili zajedničku ploču. Ova ploča… »
Vesti dana »
Đoković nakon predaje Musetija na 0:2 u setovima: "Osećao sam da mogu da preokrenem, imao sam veru"
Telegraf pre 28 minutajoš 31 povezana
Lukoil dogovorio prodaju imovine vrednu 22 milijarde dolara sa američkim Karlajlom: Čeka se odobrenje OFAC
Nedeljnik pre 13 minutajoš 20 povezanih
Stanje na putevima: Blokirani brojni teretni granični prelazi, povoljniji uslovi za vožnju tokom dana
Glas Zaječara pre 3 minutajoš 19 povezanih
Vlada usvojila izmene Uredbe o podsticajima u poljoprivredi, najveći deo novca za tri kategorije proizvođača
Insajder pre 52 minutajoš 14 povezanih
Četvrti dan blokade graničnih prelaza za teretnjake; u Briselu rasprava o mogućim rešenjima
RTS pre 33 minutajoš 16 povezanih