Повезане вести

Деда пуцао у младића, а метак погодио његовог унука у срце: Жалићу до краја живота, није ми потребна већа казна од тога

Деда пуцао у младића, а метак погодио његовог унука у срце: Жалићу до краја живота, није ми потребна већа казна од тога

Курир 19.02.2020
Плављани су у шоку после трагедије у којој је Омер Хусеновић (76) убио унука Русмира Хусеиновића (29). Несрећи је претходила кафанска свађа око певачице, која је прерасла у тучу у локалу "Мехов хан", а потом се преселила и на… »
"Уплашио сам се за живот унука": Деда пуцао у младића, метак завршио у унуковом срцу, после трагедије сакрио пиштољ

"Уплашио сам се за живот унука": Деда пуцао у младића, метак завршио у унуковом срцу, после трагедије сакрио пиштољ

Вечерње новости 19.02.2020
Омер је покушавао да раздвоји унука и суграђанина Мухамеда Цириковића (28) у кога је пуцао. ПЛАВЉАНИ су у шоку после трагедије у којој је Омер Хусеновић (76) убио унука Русмира Хусеиновића (29). Несрећи је претходила кафанска… »
Деда који је пуцао у младића, а убио унука: "Жалићу за њим до краја живота, већа ми казна не треба"

Деда који је пуцао у младића, а убио унука: "Жалићу за њим до краја живота, већа ми казна не треба"

Телеграф 19.02.2020
Он је покушавао да раздвоји унука и суграђанина. Деда О. Х. (76). из Плава, који је пре недељу дана случајно, пуцајући у другу особу, убио свог унука Р.Х. (29), изјавио је пред судијом да ће жалити до краја живота за њим и да… »

Вести дана »