Povezane vesti

Nesreća kod Šumarskog fakulteta: Formirane velike kolone zbog lančanog sudara!

Srbija danas 19.02.2020
Nema povređenih. Tri vozila sudarila su se jutros oko sedam časova na uglu ulica Kneza Višeslava i Požeške, u blizini Šumarskog fakulteta, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Kako navode u MUP-u, niko nije povređen tom prilikom. Na ovoj saobraćajnoj… »

Lančani sudar: Saobraćajna nezgoda kod Šumarskog fakulteta

Blic 19.02.2020
Sudar tri putnička vozila dogodio se oko 7 sati na uglu ulica Kneza Višeslava i Požeške, u blizini Šumarskog fakulteta. - Kod Šumarskog fakulteta je oko 7 sati došlo do naletanja tri vozila, ali povređenih nema - kažu za "Blic" iz MUP Srbije. Na… »

Lančani sudar kod Šumarskog fakulteta, nema povređenih

Večernje novosti 19.02.2020
Tri vozila sudarila su se jutros oko sedam časova na uglu ulica Kneza Višeslava i Požeške, u blizini Šumarskog fakulteta. Tri vozila sudarila su se jutros oko sedam časova na uglu ulica Kneza Višeslava i Požeške, u blizini Šumarskog fakulteta… »

Lančani kod Šumarskog: Kolone, gužva i zastoj zbog udesa na uglu Kneza Višeslava i Požeške

Kurir 19.02.2020
BEOGRAD - Tri vozila sudarila su se jutros oko sedam časova na uglu ulica Kneza Višeslava i Požeške, u blizini Šumarskog fakulteta, rečeno je u MUP. Na sreću, niko nije povređen tom prilikom. Na ovoj saobraćajnoj deonici u obe ulice su se… »

Lančani udes kod Šumarskog fakulteta na Banovom Brdu: Sudarila se tri automobila

Telegraf 19.02.2020
Na ovoj saobraćajnoj deonici u obe ulice su se formirale kolone vozila. Tri vozila sudarila su se jutros oko sedam časova na uglu ulica Kneza Višeslava i Požeške, u blizini Šumarskog fakulteta, rečeno je u MUP-u. Kako navode u MUP-u, niko nije… »

Vesti dana »