Povezane vesti
Nejmar i PSŽ: - puca po šavovima Brazilac nakon poraza od Dortmunda napao klub: Odložili su moj povratak, ne može tako!
Sportal blic 19.02.2020
Ako u Parizu Dortmund bude igrao kao kod kuće, velike probleme će imati PSŽ. Nejmar je u porazu (2:1) bio jedini strelac, ali neće po puno dobrih stvari Brazilac pamtiti ovaj meč. Na momente je blistao na Signal Iduna parku, a jedan od retkih desio se u… »
Nejmar meta kritika, on napada klub i doktore: Uplašili su se, a za sve se pitaju...
Mozzart sport 19.02.2020
“Apsolutno se utakmica nije završila onako kako sam zamišljao. Nisam igrao u poslednje četiri utakmice. To je bila odluka ljudi iz kluba i doktora. Nažalost, morao sam to da prihvatim. Nije mi se svidelo to što su mi predložili, ali klub je taj koji… »
Nejmar: Loše je što su me štedeli pred Dortmund
N1 Info 19.02.2020
Nejmar je pred utakmicu sa Borusijom u osmini finala Lige šampiona propustio četiri utakmice zbog povrede rebra. Brazilcu se taj potez kluba nije dopao i smatra da je to razlog njegove loše partije. Iako je Nejmar dao gol u porazu od Borusije u… »
Vesti dana »
No pasaran, Fenerova istorijska serija staje u Beogradu: Crvena zvezda overila duplu pobedu nad šampionom Evrope!
Hot sport pre 11 minutajoš 29 povezanih
Direktor Beogradske poslovne škole osuđen na godinu dana kućnog zatvora, oštetio tu ustanovu za 781 milion dinara
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 29 povezanih
'Novi iranski vođa je verovatno unakažen': američki ministar odbrane
BBC News pre 46 minutajoš 54 povezane