Повезане вести
Гренел: Лажна вест да су САД отворене за размену територија између Србије и Косова
Глас Америке 19.02.2020
Специјални изасланик председника САД Ричард Гренел демантовао је у среду вест да су Сједињене Америчке Државе и даље отворене за размену територија између Србије и Косова. "Лажна вест. Никада ме нисте звали, нити ми писали да… »
"Потребна нам је деценија мира, а не нови сукоби": Вучић о наставку дијалога Београда и Приштине
Телеграф 19.02.2020
Србија последњих година економски напредује, а за то су потребне године мира, у којима ће сваки пут, сваким буџетом и ребалансом, да расту плате и пензије, да људи живе боље - изјавио је председник Србије. Београд и Приштина… »
Гренел: Лажна вест да су Сједињене Америчке Државе за размену територија
РТВ 19.02.2020
БЕРЛИН - Специјални изасланик председника САД Ричард Гренел демантовао је данас да су Сједињене Америчке Државе отворене за размену територија Србије и Косова. "Лажне вести", написао је Гренел на свом Твитер налогу… »
Гренел негира да САД подржава план о размјени територија
Слободна Европа 19.02.2020
Специјални изасланик предсједника Сједињених Држава за преговоре Косова и Србије Ричард Гренел (Рицхард Гренелл) негирао је 19. фебруара да је план о размјени територија и даље популаран у америчким круговима. "Лажна вијест"… »
Гренелл: Лажна вијест да је САД за размјену територија између Србије и Косова
Ал Јазеера 19.02.2020
Специјални представник САД-а није желио коментирати став Њемачке да размјена територија може дестабилизирати регију. Специјални заступник предсједника САД-а Рицхард Гренелл демантовао је данас да су Сједињене Америчке Државе… »
Гренел негира да САД подржавају план о размени територија
Нови магазин 19.02.2020
Специјални изасланик председника САД за преговоре Косова и Србије Ричард Гренел негирао је данас да је план о размени територија и даље популаран у америчким круговима. "Лажна вест", навео је Гренел на Твитеру реагујући на… »
Гренел демантовао лажне натписе: Не постоји амерички план за "брзо решавање" косовског питања
Србија данас 19.02.2020
Огласио се на Твитеру. Специјални изасланик председника САД Доналд Трампа за дијалог Београда и Приштине на "Твитеру" је демантовао постојање америчког плана за "брзо решавање" косовског питања. Ричард Гренел је на Твитеру… »
Гренел: Лажна вест да су САД и даље отворене за размену територија
Н1 Инфо 19.02.2020
Специјални изасланик председника САД Ричард Гренел демантовао је вест да су Сједињене Америчке Државе и даље отворене за размену територија између Србије и Косова. "То је лажна вест", написао је Гренел на свом Твитер налогу… »
Ричард Гренел демантује постојање плана за "брзо решавање" косовског питања
Телеграф 19.02.2020
Ја сам за оно што се договоре две стране, фокусиран сам на економски развој, а не на политику - написао је специјални изасланик председника САД. Специјални изасланик председника САД Доналд Трампа за дијалог Београда и Приштине… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 1 сатјош 46 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 5 сатијош 29 повезаних
Сензационално! Закон "Коначно свој на своме" донет на Вучићеву инцијативу даје невероватне резултате! За само пар сати 14.500 грађана поднело пријаву
Курир пре 2 сатајош 123 повезане
'Стојимо уз Украјину', поручили европски савезници после састанка са Зеленским
BBC News пре 28 минутајош 76 повезаних
Саша Обрадовић саопштио лоше вести пред Партизан! Нова повреда - па, докле више? Ево шта је рекао о дербију и стању Монекеа!
Курир пре 18 минутајош 53 повезане