Повезане вести

Гренел: Лажна вест да су САД отворене за размену територија између Србије и Косова

Гренел: Лажна вест да су САД отворене за размену територија између Србије и Косова

Глас Америке 19.02.2020
Специјални изасланик председника САД Ричард Гренел демантовао је у среду вест да су Сједињене Америчке Државе и даље отворене за размену територија између Србије и Косова. "Лажна вест. Никада ме нисте звали, нити ми писали да… »
"Потребна нам је деценија мира, а не нови сукоби": Вучић о наставку дијалога Београда и Приштине

"Потребна нам је деценија мира, а не нови сукоби": Вучић о наставку дијалога Београда и Приштине

Телеграф 19.02.2020
Србија последњих година економски напредује, а за то су потребне године мира, у којима ће сваки пут, сваким буџетом и ребалансом, да расту плате и пензије, да људи живе боље - изјавио је председник Србије. Београд и Приштина… »
Гренел: Лажна вест да су Сједињене Америчке Државе за размену територија

Гренел: Лажна вест да су Сједињене Америчке Државе за размену територија

РТВ 19.02.2020
БЕРЛИН - Специјални изасланик председника САД Ричард Гренел демантовао је данас да су Сједињене Америчке Државе отворене за размену територија Србије и Косова. "Лажне вести", написао је Гренел на свом Твитер налогу… »
Гренел негира да САД подржава план о размјени територија

Гренел негира да САД подржава план о размјени територија

Слободна Европа 19.02.2020
Специјални изасланик предсједника Сједињених Држава за преговоре Косова и Србије Ричард Гренел (Рицхард Гренелл) негирао је 19. фебруара да је план о размјени територија и даље популаран у америчким круговима. "Лажна вијест"… »
Гренелл: Лажна вијест да је САД за размјену територија између Србије и Косова

Гренелл: Лажна вијест да је САД за размјену територија између Србије и Косова

Ал Јазеера 19.02.2020
Специјални представник САД-а није желио коментирати став Њемачке да размјена територија може дестабилизирати регију. Специјални заступник предсједника САД-а Рицхард Гренелл демантовао је данас да су Сједињене Америчке Државе… »
Гренел негира да САД подржавају план о размени територија

Гренел негира да САД подржавају план о размени територија

Нови магазин 19.02.2020
Специјални изасланик председника САД за преговоре Косова и Србије Ричард Гренел негирао је данас да је план о размени територија и даље популаран у америчким круговима. "Лажна вест", навео је Гренел на Твитеру реагујући на… »
Гренел демантовао лажне натписе: Не постоји амерички план за "брзо решавање" косовског питања

Гренел демантовао лажне натписе: Не постоји амерички план за "брзо решавање" косовског питања

Србија данас 19.02.2020
Огласио се на Твитеру. Специјални изасланик председника САД Доналд Трампа за дијалог Београда и Приштине на "Твитеру" је демантовао постојање америчког плана за "брзо решавање" косовског питања. Ричард Гренел је на Твитеру… »
Гренел: Лажна вест да су САД и даље отворене за размену територија

Гренел: Лажна вест да су САД и даље отворене за размену територија

Н1 Инфо 19.02.2020
Специјални изасланик председника САД Ричард Гренел демантовао је вест да су Сједињене Америчке Државе и даље отворене за размену територија између Србије и Косова. "То је лажна вест", написао је Гренел на свом Твитер налогу… »
Ричард Гренел демантује постојање плана за "брзо решавање" косовског питања

Ричард Гренел демантује постојање плана за "брзо решавање" косовског питања

Телеграф 19.02.2020
Ја сам за оно што се договоре две стране, фокусиран сам на економски развој, а не на политику - написао је специјални изасланик председника САД. Специјални изасланик председника САД Доналд Трампа за дијалог Београда и Приштине… »

Вести дана »