Povezane vesti
Grenel: Lažna vest da su SAD otvorene za razmenu teritorija između Srbije i Kosova
Glas Amerike 19.02.2020
Specijalni izaslanik predsednika SAD Ričard Grenel demantovao je u sredu vest da su Sjedinjene Američke Države i dalje otvorene za razmenu teritorija između Srbije i Kosova. "Lažna vest. Nikada me niste zvali, niti mi pisali da biste me ovo pitali… »
"Potrebna nam je decenija mira, a ne novi sukobi": Vučić o nastavku dijaloga Beograda i Prištine
Telegraf 19.02.2020
Srbija poslednjih godina ekonomski napreduje, a za to su potrebne godine mira, u kojima će svaki put, svakim budžetom i rebalansom, da rastu plate i penzije, da ljudi žive bolje - izjavio je predsednik Srbije. Beograd i Priština moraju da vode… »
Grenel: Lažna vest da su Sjedinjene Američke Države za razmenu teritorija
RTV 19.02.2020
BERLIN - Specijalni izaslanik predsednika SAD Ričard Grenel demantovao je danas da su Sjedinjene Američke Države otvorene za razmenu teritorija Srbije i Kosova. "Lažne vesti", napisao je Grenel na svom Tviter nalogu, komentarišući članak koji je… »
Grenel negira da SAD podržava plan o razmjeni teritorija
Slobodna Evropa 19.02.2020
Specijalni izaslanik predsjednika Sjedinjenih Država za pregovore Kosova i Srbije Ričard Grenel (Richard Grenell) negirao je 19. februara da je plan o razmjeni teritorija i dalje popularan u američkim krugovima. "Lažna vijest", naveo je Grenel na… »
Grenel negira da SAD podržavaju plan o razmeni teritorija
Novi magazin 19.02.2020
Specijalni izaslanik predsednika SAD za pregovore Kosova i Srbije Ričard Grenel negirao je danas da je plan o razmeni teritorija i dalje popularan u američkim krugovima. "Lažna vest", naveo je Grenel na Tviteru reagujući na današnji objavu portala EU… »
Grenell: Lažna vijest da je SAD za razmjenu teritorija između Srbije i Kosova
Al Jazeera 19.02.2020
Specijalni predstavnik SAD-a nije želio komentirati stav Njemačke da razmjena teritorija može destabilizirati regiju. Specijalni zastupnik predsjednika SAD-a Richard Grenell demantovao je danas da su Sjedinjene Američke Države otvorene za razmjenu… »
Grenel demantovao lažne natpise: Ne postoji američki plan za "brzo rešavanje" kosovskog pitanja
Srbija danas 19.02.2020
Oglasio se na Tviteru. Specijalni izaslanik predsednika SAD Donald Trampa za dijalog Beograda i Prištine na "Tviteru" je demantovao postojanje američkog plana za "brzo rešavanje" kosovskog pitanja. Ričard Grenel je na Tviteru napisao da su navodi… »
Grenel: Lažna vest da su SAD i dalje otvorene za razmenu teritorija
N1 Info 19.02.2020
Specijalni izaslanik predsednika SAD Ričard Grenel demantovao je vest da su Sjedinjene Američke Države i dalje otvorene za razmenu teritorija između Srbije i Kosova. "To je lažna vest", napisao je Grenel na svom Tviter nalogu, komentarišući članak… »
Ričard Grenel demantuje postojanje plana za "brzo rešavanje" kosovskog pitanja
Telegraf 19.02.2020
Ja sam za ono što se dogovore dve strane, fokusiran sam na ekonomski razvoj, a ne na politiku - napisao je specijalni izaslanik predsednika SAD. Specijalni izaslanik predsednika SAD Donald Trampa za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel na Tviteru… »
Vesti dana »

Studenti blokiraju zgradu Radio-televizije Srbije, policajcu povređeno oko
BBC News pre 39 minutajoš 23 povezane

Završena sednica Skupštine grada Niša, odbornice opozicije blokirale izlaz iz sale (FOTO)
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih

Uživo odsudni pregovori Ukrajine i Amerike: "Prekid vatre nikad bliže, efikasno ćemo raditi" Danas se ispisuje istorija! "Ceo svet gleda u vas" (foto)
Kurir pre 38 minutajoš 62 povezane

BLOG UŽIVO Studenti ETF objavili kako se radnicima RTS-a dostavlja hrana tokom studentske blokade, jake snage žandarmerije u objektu
Nova pre 38 minutajoš 33 povezane