Povezane vesti
Aca Lukas se razbesneo zbog novog trača o sebi!
Mondo 19.02.2020
Evo šta je iznerviralo pevača! Evo šta je iznerviralo pevača! Pevač Aca Lukas trenutno promoviše pesmu " Moj život", a burno je odreagovao na pisanje medija da ima velike probleme i bolove zbog diskus hernije i da je "prikovan za krevet". Objavljeno je… »
Folk pevač Aca Lukas mora hitno na operaciju! Zapomagao od bolova!
Svet plus 19.02.2020
Folk pevač Aca Lukas mora hitno na operaciju! Zapomagao od bolova! Zvao je čak i neke kolege i vikao im na telefon kako će umreti od bolova. Ubrzo se na vratima pojavila i ekipa Hitne, koja mu je ukazala prvu pomoć. Kako saznajemo, diskus-hernija, sa… »
Aca Lukas za Kurir: Ne brinite, ne idem na operaciju! Dobro sam! Laž je da sam bolestan! Nisam video doktora od letos!
Kurir 19.02.2020
Folker Aca Lukas za Kurir.rs rekao je da nema nikakve bolove i da mu nije ukazana hitna medicinska pomoć, kao i da doktore nije video od letos. "To je laž! Prenosite šta hoćete! Nisam video doktore od letos", rekao je za Kurir.rs Aca Lukas posle pisanja… »
Vesti dana »

Dodik najavio referendum: "Nemam nameru da odlazim - ni iz RS, ni sa funkcije"
Blic pre 4 minutajoš 46 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 29 povezanih

Dodik najavio raspisivanje referenduma nakon oduzimanja mandata "Prihvatanje njihove odluke je udar na Ustav RS i srpski narod! Ostajem u Srpskoj i uz narod!"
Kurir pre 9 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane