Povezane vesti
Aca Lukas se razbesneo zbog novog trača o sebi!
Mondo 19.02.2020
Evo šta je iznerviralo pevača! Evo šta je iznerviralo pevača! Pevač Aca Lukas trenutno promoviše pesmu " Moj život", a burno je odreagovao na pisanje medija da ima velike probleme i bolove zbog diskus hernije i da je "prikovan za krevet"… »
Folk pevač Aca Lukas mora hitno na operaciju! Zapomagao od bolova!
Svet plus 19.02.2020
Folk pevač Aca Lukas mora hitno na operaciju! Zapomagao od bolova! Zvao je čak i neke kolege i vikao im na telefon kako će umreti od bolova. Ubrzo se na vratima pojavila i ekipa Hitne, koja mu je ukazala prvu pomoć. Kako saznajemo, diskus-hernija, sa… »
Aca Lukas za Kurir: Ne brinite, ne idem na operaciju! Dobro sam! Laž je da sam bolestan! Nisam video doktora od letos!
Kurir 19.02.2020
Folker Aca Lukas za Kurir.rs rekao je da nema nikakve bolove i da mu nije ukazana hitna medicinska pomoć, kao i da doktore nije video od letos. "To je laž! Prenosite šta hoćete! Nisam video doktore od letos", rekao je za Kurir.rs Aca Lukas posle… »
Vesti dana »
Morbidan oproštaj navijača Dalasa od Dončića - priredili mu sahranu VIDEO
B92 pre 23 minutajoš 13 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Novi magazin pre 52 minutajoš 7 povezanih
Od danas ukinuto plaćanje računa za struju na svim šalterima EPS-a
Insajder pre 47 minutajoš 9 povezanih
Vozač "škode" (75) na Vračaru pokosio vršnjaka: Detalji nesreće u Beogradu, muškarac prelazio ulicu na crveno?
Mondo pre 22 minutajoš 8 povezanih
Deo škola u Srbiji nastavlja sa obustavom rada ili skraćenjem časova
RTV pre 23 minutajoš 2 povezane