Повезане вести

Брендон у сузама: "На журци су ме шутирали и шамарали, а ви ме је*ете због овога" (видео)

Брендон у сузама: "На журци су ме шутирали и шамарали, а ви ме је*ете због овога" (видео)

Ало 19.02.2020
Није мирно прихватио одлазак у затвор. Ноћ иза нас је била више него узбудљива на имању у Шимановцима. У току журке, Бранислав Радонић Брендон је ушао у сукоб са Стефаном Милошевићем Пандом, Давидом Драгојевићем, Стефаном… »
Покушао пијан да побегне из Задруге, па се заглавио у плафону!

Покушао пијан да побегне из Задруге, па се заглавио у плафону!

Мондо 19.02.2020
Какав епилог журке у ријалитију! Какав епилог журке у ријалитију! Бранислав Радоњић Брендон пробао је да побегне из Задруге након журке одржане у уторак увече. Брендон је на журци попио мало више, па је направио неколико… »
Брендон пљувао задругаре, ударен песницом посред фаце, па се заглавио међу решетке у затвору!

Брендон пљувао задругаре, ударен песницом посред фаце, па се заглавио међу решетке у затвору!

Телеграф 19.02.2020
Развалио плафон, па се заглавио међу решетке. Бранислав Радоњић Брендон је током журке мало претерао са алкохолом па направио хаос са задругарима, што је изнервирало Давида Драгојевића који је насрнуо на њега, а након што их је… »
Бранислав Радоњић Брендон пљувао редом задругаре па добио песницу у лице! (видео)

Бранислав Радоњић Брендон пљувао редом задругаре па добио песницу у лице! (видео)

Ало 19.02.2020
Најпре је пљунуо Панду, затим Најпре је пљунуо Панду, затим Милана Петковића, а на крају Давида Драгојевића.Милана Петковића, а на крају Давида Драгојевића. Синоћ је у току журке избило неколико инцидената, због којих је… »

Вести дана »