Повезане вести

Хрватски министар 'очекује оставку' државног тужиоца због чланства у масонима

Хрватски министар 'очекује оставку' државног тужиоца због чланства у масонима

Слободна Европа 19.02.2020
Министар правосуђа Хрватске Дражен Бошњаковић изјавио је 19. фебруара да очекује оставку главног државног тужиоца Дражена Јелића због чланства у масонској ложи. "То чланство потенцијално ствара ризик", рекао је Бошњаковић… »
Државни тужилац Хрватске признао да је масон, не разматра оставку

Државни тужилац Хрватске признао да је масон, не разматра оставку

Вечерње новости 19.02.2020
Хрватски државни тужилац Дражен Јеленић признао је да је члан масонске ложе, али је рекао да не размишља да поднесе оставку због тога. Хрватски државни тужилац Дражен Јеленић признао је да је члан масонске ложе, али је рекао да… »
Пленковић очекује оставку државног тужиоца пошто је откривено да је масон

Пленковић очекује оставку државног тужиоца пошто је откривено да је масон

Н1 Инфо 19.02.2020
Премијер Хрватске Андреј Пленковић рекао је да би било најпримереније да главни државни тужилац Дражен Јеленић сам поднесе оставку, пошто је откривено да је масон, а ако он то сам не уради, Влада ће ту одлуку донети на седници… »
Хрватски државни тужилац признао да је масон, не разматра оставку

Хрватски државни тужилац признао да је масон, не разматра оставку

РТС 19.02.2020
Главни државни тужилац Хрватске Дражен Јелинић припада масонима, пишу медији у Загребу, преноси "Индекс". Хрватски министар правосуђа Дражен Бошњаковић казао је да очекује оставку Јелинића, док је премијер Андреј Пленковић… »
Пленковић о масону јеленићу: Ако сам не поднесе оставку, Влада ће га сменити (видео)

Пленковић о масону јеленићу: Ако сам не поднесе оставку, Влада ће га сменити (видео)

Курир 19.02.2020
Хрватски премијер Андреј Пленковић коментарисао је аферу с главним државним тужиоцем Драженом Јеленићем након што је признао да је масон. "Став Владе је да је најпримереније да главни државни тужилац сам поднесе оставку. Ако он… »
Министар о хрватском тужитељу масону: Очекујем оставку

Министар о хрватском тужитељу масону: Очекујем оставку

Ал Јазеера 19.02.2020
Дражен Јеленић је потврдио да је слободни зидар и изнио оптужбу против лијечника Никице Габрића, који је наводно жртва уцјене. Хрватски министар правосуђа Дражен Бошњаковић рекао је како очекује оставку главног државног… »
Министар правосуђа Хрватске позвао државног тужиоца да поднесе оставку због чланства у масонима

Министар правосуђа Хрватске позвао државног тужиоца да поднесе оставку због чланства у масонима

Политика 19.02.2020
ЗАГРЕБ - Министар правосуђа Хрватске Дражен Бошњаковић изјавио је данас да очекује оставку главног државног тужиоца Дражена Јеленића због чланства у масонској ложи.„То чланство потенцијално ствара ризик”, рекао је Бошњаковић… »
Скандал потреса Хрватску: Државни тужилац признао да је масон

Скандал потреса Хрватску: Државни тужилац признао да је масон

Санџак хабер 19.02.2020
Главни државни тужилац Хрватске Дражен Јеленић признао је да је члан масонске ложе, што је изазвало жестоке реакције хрватске јавности, преносе Вијести.ба. Јелинић је казао да јавном објавом да је масон није наштетио угледу… »
Бура у Хрватској: Државни тужилац признао да је масон, министар тражи оставку, овај не да

Бура у Хрватској: Државни тужилац признао да је масон, министар тражи оставку, овај не да

Телеграф 19.02.2020
Државни тужилац Хрватске признао да је масон, али и поручио да не разматра оставку. Министар правде Хрватске поручио је да очекује оставку државног тужиоца, након што је овај признао да је члан масонске ложе. Тужилац, са друге… »
Државни тужилац Хрватске признао да је члан масонске ложе

Државни тужилац Хрватске признао да је члан масонске ложе

Нови магазин 19.02.2020
Признање главног државног тужиоца Хрватске Дражена Јеленића да је члан масонске ложе изазвало је низ реакција, а очекује се да се о томе данас огласи и Влада. Јеленић је јутрос рекао да засад не размишља о оставци, пренела је… »
Главни државни тужилац открио зашто је постао масон, министар тражи оставку

Главни државни тужилац открио зашто је постао масон, министар тражи оставку

Мондо 19.02.2020
Импоновало ми је што ме зову да им будем члан, каже главни државни тужилац Хрватске Дражен Јеленић. Министар правосуђа у Хрватској тражи оставку. Импоновало ми је што ме зову да им будем члан, каже главни државни тужилац Хрватске… »
Шок у Хрватској, државни тужилац признао да је масон: Дигао целу државу на ноге, очекује се реакција са врха!

Шок у Хрватској, државни тужилац признао да је масон: Дигао целу државу на ноге, очекује се реакција са врха!

Курир 19.02.2020
Признање главног државног тужиоца Хрватске Дражена Јеленића да је члан масонске ложе изазвало је низ реакција, а очекује се да се о томе данас огласи и Влада. Јелинић је јутрос рекао да засад не размишља о оставци, пренела је… »
Хрватски државни тужилац јавно признао да је масон

Хрватски државни тужилац јавно признао да је масон

Н1 Инфо 19.02.2020
Главни државни тужилац Хрватске Дражен Јеленић признао је да је члан масонске ложе, што је изазвало низ реакција, а очекује се да се о томе огласи и Влада. Јеленић је за Н1 рекао да не размишља о оставци и да је постао масон је… »

Вести дана »