Повезане вести
Странке из РС и ХДЗ подносе закон којим траже одлазак страних судија
Слободна Европа 19.02.2020
Члан Предсједништва Босне и Херцеговине Милорад Додик најавио како ће у четвртак или петак (20. или 21. фебруара) са другим представницима политичких странака из Републике Српске (РС) и Хрватском демократском заједницом (ХДЗ)… »
„Комшић нека поднесе оставку“
Вести онлине 19.02.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је хрватски члан Жељко Комшиц́ изманипулисао јавност у вези именовања страног судије Уставног суда БиХ и позвао га да поднесе оставку. „Прекршио је одредбе Устава. Морао… »
Додик прегласан по свим тачкама на Председништву БиХ: Ухапсите ме, ако можете
РТВ 19.02.2020
БАЊАЛУКА, САРАЈЕВО - Додик прегласан по свим тачкама на Председништву БиХ: Ухапсите ме, ако можете. Додик је на конференцији за медије рекао да је покушао да предложи измењени дневни ред у намери да се уврсти тачка којом би се… »
Додик: Прегласан сам, позивам Комшића да поднесе оставку
Бета видео 19.02.2020
САРАЈЕВО - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик позвао је данас председавајућег Председништва БиХ Жељка Комшића да поднесе оставку тврдећи да је Комшић манипулисао при именовању страног судије Уставног суда БиХ… »
Додик: Комшић мора да оде, а ако сам ја проблем - изволите!
Спутник 19.02.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је хрватски члан Жељко Комшић изманипулисао јавност у вези именовања страног судије Уставног суда БиХ и позвао га да поднесе оставку. „Прекршио је одредбе Устава. Морао… »
Додик прегласан у Председништву БиХ, позвао Комшића да поднесе оставку
РТС 19.02.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик каже да хрватски члан тог тела треба да поднесе оставку будући да је Жељко Комшић, како истиче, изманипулисао јавност у вези са именовањем страног судије Уставног суда БиХ. Напомиње… »
Бошњачки члан Председништва БиХ оптужио српског колегу за тајни план чији је циљ отцепљење Српске
Спутник 19.02.2020
Шефик Џаферовић, бошњачки члан Председништва БиХ, оптужио је српског колегу Милорада Додика да избацивање страних судија из Уставног суда БиХ тражи да би Република Српска могла да се отцепи. Према његовим речима, само Уставни… »
Додик блокирао одлучивање у Председништву БиХ
Н1 Инфо 19.02.2020
Председништво Босне и Херцеговине суочило се с блокадом у одлучивању пошто је српски члан тог тела Милорад Додик на седници у Сарајеву гласао против свих предложених одлука и ратификације међународних споразума. Бошњачки члан… »
Предсједништво БиХ: Додик гласао и против дневног реда
Ал Јазеера 19.02.2020
Сједница Предсједништва БиХ брзо је завршена јер је члан из реда српског народа гласао против свих тачака дневног реда. Члан Предсједништва Босне и Херцеговине из реда српског народа Милорад Додик изјавио је у сриједу да је… »
Додик поражен!
Ало 19.02.2020
Српски члан Председништва БиХ се обратио на конференцији за новинаре. Српски члан Председништва БиХ, Милорад Додик, изјавио је након седнице Председништва БиХ да је пегласан по свим тачкама дневног реда данашње седнице тог тела… »
Прегласан сам, позивам Комшића да поднесе оставку
Политика 19.02.2020
САРАЈЕВО – Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик позвао је данас председавајућег Председништва БиХ Жељка Комшића да поднесе оставку тврдећи да је Комшић манипулисао при именовању страног судије Уставног суда БиХ… »
Ово су најтежи тренуци! Свесно је обмануо европске званичнике
Ало 19.02.2020
Додао је да ц́е се Комшиц́, ако мисли да може кршити Устав, онда морати суочити са онима који ц́е га бранити. Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је хрватски члан Жељко Комшиц́ изманипулисао јавност у вези… »
Напето у БиХ: Додик затражио оставку Жељка Комшића
Србија данас 19.02.2020
Додик је навео да је седница Председништва БиХ брзо завршена, јер је Додик, с обзиром на закључке парламента РС, гласао против дневног реда седнице. Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик каже хрватски члан тог тела треба… »
"Ако има моралног дигнитета и ако му је стало до земље": Додик: Прегласан сам, позивам Комшића да поднесе оставку
Блиц 19.02.2020
Завршили смо седницу у Председништву БиХ у којој сам ја прегласан на свим тачкама дневног реда. Покушао сам да предложим измене дневног реда тако што сам тражио да се уврсти тачка којом би се утврђивала одговорност… »
Додик позвао Комшића да поднесе оставку
Вечерње новости 19.02.2020
Српски члан Председништва БиХ након седнице Председништва БиХ у Сарајеву. Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је хрватски члан Председништва БиХ Жељко Комшић манипулисао са именовањем судија у Уставном… »
Додик позвао комшића да поднесе оставку: Прекршио је одредбе Устава, ако има имало морала, мора да оде (видео)
Курир 19.02.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је хрватски члан Жељко Комшић изманипулисао јавност у вези са именовањом страног судије Уставног суда БиХ и позвао га да поднесе оставку. "Прекршио је одредбе Устава… »
Вести дана »
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 3 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана