Povezane vesti

Nakon "Vladaoca", branioci vlasti okupirali studije nacionalnih televizija

Nakon "Vladaoca", branioci vlasti okupirali studije nacionalnih televizija

N1 Info 19.02.2020
Posle emitovanja drugog dela serijala "Vladalac", ponovo burne reakcije. Dok glavni akter, predsednik Srbije Aleksandar Vučić veruje da je taj film posledica kampanje koju, kako kaže, plaćaju "ujedinjeni tajkuni Srbije", novinar Ranko Pivljanin… »
Vučić: Traže od mene da obuzdam Dodika, to nije moj posao, ja ga poštujem

Vučić: Traže od mene da obuzdam Dodika, to nije moj posao, ja ga poštujem

RTS 19.02.2020
Predsednik Aleksandar Vučić ponovio je da se Srbija ne meša u unutrašnja pitanja Bosne i Hercegovine i da dosadašnjim izjavama u vezi sa situacijom u toj zemlji ničim nije ugrozio BiH. Aleksandar Vučić je, nakon obilaska radova na Infektivnoj… »
Vučić: Ne znam čime sam zaslužio film, verovatno da se pokaže da je "Vučić đavo"

Vučić: Ne znam čime sam zaslužio film, verovatno da se pokaže da je "Vučić đavo"

N1 Info 19.02.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da mu je emitovanje dokumentarnog filma "Vladalac" na televiziji N1 pokazatelj da će predstojeći izbori biti najteži za Srpsku naprednu stranku (SNS) i da je "vrlo moguće da će SNS te izbore izgubiti"… »
Čime sam ja to zaslužio film od 4 sata Vučić: Ne plašim se ja tajkuna, nikud ne idemo ni ja, ni moja deca! Ostajemo ovde

Čime sam ja to zaslužio film od 4 sata Vučić: Ne plašim se ja tajkuna, nikud ne idemo ni ja, ni moja deca! Ostajemo ovde

Kurir 19.02.2020
Rekao sam svojima da bismo mogli i da izgubimo ove izbore... Zapadne sile traže poraz Srbije, naše da se odupremo... Jedino što nisu mogli da mi nađu jeste da sam obrukao svoju zemlju i da sam nešto ukrao. BEOGRAD - Pitao sam se čime sam ja to… »
Predsednik: Šta radi Vukan kad mu nedostajem, Danilo radi za 500 evra...

Predsednik: Šta radi Vukan kad mu nedostajem, Danilo radi za 500 evra...

Mondo 19.02.2020
Predsednika Srbije Aleksandra Vučića novinari su danas, posle obilaska Infektivne klinike u Beogradu, pitali i za njegovu decu koja su sve češće na udaru i izložena su pretnjama. Predsednika Srbije Aleksandra Vučića novinari su danas, posle… »
"Hteli da me prikažu kao đubre i đavola, možda izgubimo izbore"

"Hteli da me prikažu kao đubre i đavola, možda izgubimo izbore"

Mondo 19.02.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da mu je emitovanje dokumentarnog filma "Vladalac" na televiziji N1 pokazatelj da će predstojeći izbori biti najteži za Srpsku naprednu stranku (SNS) i da je "vrlo moguće da će SNS te izbore… »

Vesti dana »