Повезане вести

"Навијала сам за Новака да бих могла да му пишем"

"Навијала сам за Новака да бих могла да му пишем"

Н1 Инфо 19.02.2020
Америчка тенисерка Софија Кенин признала је да је навијала за Новака Ђоковића у финалу Аустралијан Опена, како би имала изговор да му пошаље поруку. Кенин је у Мелбурну освојила своју прву Грен слем титулу, док је Ђоковић осми… »
Шампионка Аустралијан опена: Навијала сам за Ђоковића да бих имала изговор да му пошаљем поруку

Шампионка Аустралијан опена: Навијала сам за Ђоковића да бих имала изговор да му пошаљем поруку

Хот спорт 19.02.2020
Занимљиву причу открила је освајачица Аустралијан опена ове године, Софија Кенин. Софија Кенин је освојила први Грен Слем трофеј у каријери, а две недеље касније дала је изјаву у којој је споменула Новака Ђоковића и открила… »
"Навијала сам за Ђоковића да бих имала изговор да му пошаљем поруку"

"Навијала сам за Ђоковића да бих имала изговор да му пошаљем поруку"

Мондо 19.02.2020
Освојила је први грен слем на Аустралијан опену, а онда је имала свог фаворита у мушком финалу. Освојила је први грен слем на Аустралијан опену, а онда је имала свог фаворита у мушком финалу. Софија Кенин је очарала тениски свет… »
Софија Кенин: Навијала сам за Новака, желела сам да имам изговор да му пустим поруку! (видео)

Софија Кенин: Навијала сам за Новака, желела сам да имам изговор да му пустим поруку! (видео)

Хот спорт 19.02.2020
Шампионка Аустралијан опена Софија Кенин причала је о Новаку Ђоковићу, а овај интервју брзо је обишао свет. Млада Американка рођена у Москви говорила је о тренутно најбољем тенисеру планете Новаку Ђоковићу. Она је истакла да је… »
"Све те лепе слике мене и: Ђоковића..." Шампионка Аустралијан опена: Признајем! Требао ми је изговор да Новаку пошаљем поруку!…

"Све те лепе слике мене и: Ђоковића..." Шампионка Аустралијан опена: Признајем! Требао ми је изговор да Новаку пошаљем поруку!…

Спортал блиц 19.02.2020
Сензационална шампионка Аустралијан Опена Софија Кенина проговорила је о најбољем српском тенисеру и колеги по трофеју из Мелбурна Новаку Ђоковићу. Американка руског порекла изјавила је да је желела да освоји трофеј на првом… »

Вести дана »