Povezane vesti

"Nisam odrastao ovde, bio sam mali": Novak Đoković se obratio Hrvatima: Trudio sam se da vam šaljem poruku!

"Nisam odrastao ovde, bio sam mali": Novak Đoković se obratio Hrvatima: Trudio sam se da vam šaljem poruku!

Sportal blic 19.02.2020
Novak Đoković se najpre obratio Srbiji, a dan kasnije i Hrvatskoj uz pregršt lepih poruka. Naravno, očekivana tema je bio odnos i Hrvata, odnosno povezanost najboljeg svetskog tenisera i komšijske zemlje. - Što se tiče mog odnosa prema Hrvatskoj… »
Đoković: Hrvati, hvala što ste uz mene

Đoković: Hrvati, hvala što ste uz mene

Dnevnik 19.02.2020
BEOGRAD: Najbolji teniser sveta Novak Đoković, u razgovoru za zagrebački portal Index.hr, zahvalio se na velikoj podršci koju ima u Hrvatskoj. Srpski teniser juče u Beogradu održao je dvočasovnu konferenciju za medije, a Index.hr je nakon intervjua… »
Đoković otvorio dušu Hrvatima: Hvala što ste uz mene, voleo bih da upoznam Kosteliće

Đoković otvorio dušu Hrvatima: Hvala što ste uz mene, voleo bih da upoznam Kosteliće

Večernje novosti 19.02.2020
Novak Đoković je posle opširne konferencije, na kojoj je se otvorio kao nikada pre, dao intervju za hrvatski portal Indeks. Novak Đoković je posle opširne konferencije, na kojoj je se otvorio kao nikada pre, dao intervju za hrvatski portal Indeks, u… »
Novak Đoković: Hrvati, hvala što ste uz mene, da upoznam Kosteliće! (video)

Novak Đoković: Hrvati, hvala što ste uz mene, da upoznam Kosteliće! (video)

Mondo 19.02.2020
Njabolji teniser sveta i jedan od najboljih u ovom sportu Novak Đoković za hrvatski Indeks o odnosu prema Hrvatskoj, sportistima iz susedne zemlje, Goranu Ivaniševiću... "Sa Kostelićima bih voleo da odskijam malo", kaže Novak, veliki ljubitelj… »

Vesti dana »