Povezane vesti
Zbog rekonstrukcije Doma zdravlja na Limanu 4 sve službe premeštene po drugim ambulantama
RTV 19.02.2020
NOVI SAD - Rekonstrukcija objekta Doma zdravlja na Limanu 4 počinje sutra i trajaće, kako je najavljeno, 400 dana. Zbog zatvaranja objekta, medicinski timovi biće raspoređeni po drugim ambulantama. Oko 360 medicinskih radnika biće raspoređeno po… »
Delimično izmenjeni raspored i mesto rada lekara Službe za specijalističko-konsultativnu dijagnostiku iz objekta na Limanu 4
Moj Novi Sad 19.02.2020
Rekonstrukcija objekta Doma zdravlja "Novi Sad" na Limanu 4 trebalo bi da počne u četvrtak, 20. februara 2020. godine, a trajaće čitavih 400 dana. Usled zatvaranja objekta, svi medicinski timovi će biti raspoređeni po drugim ambulantama u gradu, a njihov… »
Vesti dana »
Ukrajina bombardovala ruski naftni objekat udaljen 700 kilometara od granice
Serbian News Media pre 32 minutajoš 27 povezanih
(Video) Nevreme uništilo sve po selima kod Subotice! Grad napravio ozbiljnu štetu na usevima, ulice pod vodom: "Sve je izlupao"
Blic pre 32 minutajoš 92 povezane
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 9 satijoš 5 povezanih
Reakcije zbog hapšenja na Srba na Kosovu: Svečlja kaže da je Srbija počinila genocid; Marko Jakšić da Kurti želi da se svaki Srbin oseća nesigurno
Insajder pre 2 satajoš 38 povezanih
U sudaru katamarana i jedirilice kod Splitskih vrata poginule tri osobe, za jednom se traga
Serbian News Media pre 22 minutajoš 29 povezanih