Повезане вести

Огласила се Кија Коцкар: Наравно да сам намерно дошла! А ево шта је још имала да каже за Слобу и Јелену!

Огласила се Кија Коцкар: Наравно да сам намерно дошла! А ево шта је још имала да каже за Слобу и Јелену!

Курир 19.02.2020
Кристина Кија Коцкар се огласила након спекулација да су се Слободан Радуловић и његова вереница Јелена Ђуричанин Марковић посвађали након што се она појавила у истом клубу. Кристина је рекла да је намерно дошла на поменуту… »
"Наравно да сам намерно дошла": Ево шта Кија каже о одласку у кафану у којој је њен бивши муж Слоба био са новом девојком

"Наравно да сам намерно дошла": Ево шта Кија каже о одласку у кафану у којој је њен бивши муж Слоба био са новом девојком

Блиц 19.02.2020
Певач Слоба Радановић и његова девојка Јелена Ђуричанин наводно су имали расправу када се његова бивша жена Кристина Кија Коцкар појавила у престоничкој кафани у којој је он требало да пева, у оквиру хуманитарне вечери. Слоба… »
Менаџер проговорио о сусрету кије и слобе: Очи у очи први пут након његове веридбе! Ексклузивно за Курир сви детаљи

Менаџер проговорио о сусрету кије и слобе: Очи у очи први пут након његове веридбе! Ексклузивно за Курир сви детаљи

Курир 19.02.2020
Слободан Слоба Радановић је у једној престоничкој кафани срео своју бившу супругу Кристину Кију Коцкар која је била на турнеји по Америци. То је био њихов први сусрет после његове веридбе са Јеленом Ђуричанин Марковић. Наводно… »

Вести дана »