Повезане вести
"Хвала, господине председниче": Благојевић: Ја сам "трампократа", гласао бих за њега да могу
Блиц 19.02.2020
Ја сам "трампократа" и да имам могућност да гласам гласао бих за Доналда Трампа, изјавио је данас бивши гувернер Илиноиса Род Благојевић на првој конференцији за новинаре након изласка из затвора захваљујући помиловању… »
Род Благојевић дао прву изјаву после ослобађања, захвалио се Трампу на ослобађању
Данас 19.02.2020
Бивши гувернер Илиноиса Род Благојевић обратио се данас први пут медијима од како му је председник САД Доналд Трамп смањио затворску казну због корупције, и одговарао на питања о будућим плановима и кривичном деловању које га… »
Вести дана »

Трамп се огласио усред разговора са Путином: Пише по мрежама док слуша руског председника
Мондо пре 21 минутајош 24 повезане

Директорка Пете београдске гимназије: Интензивно радимо на нормализацији наставе
Н1 Инфо пре 2 сатајош 35 повезаних

Професорка Марија Васић открила шта је прво урадила после изласка из притвора: „Имали су за циљ да нас психички сломе што апсолутно нису успели“
Нова пре 6 сатијош 11 повезаних

Студенти из Србије у ужем избору за престижну награду Сахаров Европског парламента
Решетка пре 3 сатајош 14 повезаних

Михољско лето не напушта Србију, познат датум пљускова: Прогноза Марка Чубрила до краја октобра
Мондо пре 2 сатајош 36 повезаних