Povezane vesti
"Hvala, gospodine predsedniče": Blagojević: Ja sam "trampokrata", glasao bih za njega da mogu
Blic 19.02.2020
Ja sam "trampokrata" i da imam mogućnost da glasam glasao bih za Donalda Trampa, izjavio je danas bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević na prvoj konferenciji za novinare nakon izlaska iz zatvora zahvaljujući pomilovanju američkog predsednika. "Želimo da… »
Rod Blagojević dao prvu izjavu posle oslobađanja, zahvalio se Trampu na oslobađanju
Danas 19.02.2020
Bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević obratio se danas prvi put medijima od kako mu je predsednik SAD Donald Tramp smanjio zatvorsku kaznu zbog korupcije, i odgovarao na pitanja o budućim planovima i krivičnom delovanju koje ga je dovelo do zatvora… »
Vesti dana »

Trampov izaslanik Stiv Vitkof sleteo u Moskvu; Blumberg: Kremlj razmatra vazdušno primirje kao ustupak Trampu
RTS pre 15 minutajoš 23 povezane

„I dalje je u teškom stanju, nalazi se na intenzivnoj nezi“: Zlatibor Lončar objavio najnovije informacije o zdravstvenom stanju Darka Glišića
Nova pre 15 minutajoš 14 povezanih

MUP: Identifikovano 15 učesnika protesta u Zemunu kada su oštećene prostorije SNS
RTV pre 44 minutajoš 14 povezanih

Posetili smo stadion na kom su igrali Tirke i Milutinac: Vrvi od beskućnika i propada u centru grada
Mondo pre 54 minutajoš 20 povezanih