Povezane vesti
"Hvala, gospodine predsedniče": Blagojević: Ja sam "trampokrata", glasao bih za njega da mogu
Blic 19.02.2020
Ja sam "trampokrata" i da imam mogućnost da glasam glasao bih za Donalda Trampa, izjavio je danas bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević na prvoj konferenciji za novinare nakon izlaska iz zatvora zahvaljujući pomilovanju američkog predsednika. "Želimo da… »
Rod Blagojević dao prvu izjavu posle oslobađanja, zahvalio se Trampu na oslobađanju
Danas 19.02.2020
Bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević obratio se danas prvi put medijima od kako mu je predsednik SAD Donald Tramp smanjio zatvorsku kaznu zbog korupcije, i odgovarao na pitanja o budućim planovima i krivičnom delovanju koje ga je dovelo do zatvora… »
Vesti dana »
'Smešno': Tramp o ideji šefice EU da Kanada postane pridruženi član evropskog bloka
BBC News pre 39 minutajoš 35 povezanih
Izborni presek: Studenti u kampanji na biciklima, ko je iz Nestorovićeve stranke išao kod brata predsednika
BBC News pre 34 minutajoš 15 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Danas sunčano, temperatura do 32 stepena
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Kongres usvojio je sveobuhvatni predlog zakona o sankcijama Rusiji i poslao ga Trumpu na potpis
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 15 povezanih
(Video, foto) Novi trofej za Mesija: Inter osvojio Kup šampiona, Argentinac postigao 100. gol
Dnevnik pre 44 minutajoš 16 povezanih