Povezane vesti

AMSS: Oprez, neki gradovi jutros su osvanuli pod snegom

B92 20.02.2020
Beograd -- Vozače u Srbiji na putevima očekuju susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima, a kiša, mokri kolovozi i smanjena vidljivost na putevima u nižim predelima. Prohodnost puteva je dobra kako na glavnim putnim pravcima, tako i na putevima… »

AMSS: Susnežica i sneg u planinskim predelima, kiša u nižim

Dnevnik 20.02.2020
BEOGRAD: Vozače u Srbiji na putevima očekuju susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima, a kiša, mokri kolovozi i smanjena vidljivost na putevima u nižim predelima. Prohodnost puteva je dobra kako na glavnim putnim pravcima, tako i na putevima ka… »

Prohodnost na putevima dobra kao i prilazi turističkim centrima

Mondo 20.02.2020
Prohodnost na putevima u Srbiji je dobra, kako na glavnim putnim pravcima, tako i na putevima ka zimskim centrima. Prohodnost na putevima u Srbiji je dobra, kako na glavnim putnim pravcima, tako i na putevima ka zimskim centrima. Zbog pojave magle… »

Pazite kako vozite, zabelela se Srbija: Snega ima u Šapcu, Valjevu, Vranju...

Telegraf 20.02.2020
Putevi Srbije savetuju vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put. Vozače u Srbiji na putevima danas očekuju susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima, a kiša, mokri kolovozi i smanjena vidljivost na putevima u nižim predelima… »

Vozači, oprez: Ponegde susnežica, mokri kolovozi i smanjena vidljivost

Blic 20.02.2020
Vozače u Srbiji na putevima danas očekuju susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima, a kiša, mokri kolovozi i smanjena vidljivost na putevima u nižim predelima. Prohodnost puteva je dobra kako na glavnim putnim pravcima, tako i na putevima ka… »

Zabelela se Srbija: Sneg pada na području Šapca, Valjeva, Mionice, Divčibara i Vranja

Kurir 20.02.2020
BEOGRAD - Vozače u Srbiji na putevima danas očekuju susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima, a kiša, mokri kolovozi i smanjena vidljivost na putevima u nižim predelima. Prohodnost puteva je dobra kako na glavnim putnim pravcima, tako i na… »

Vesti dana »