Повезане вести
Бећковић поднела тужбу против коаутора Хит твита
Дневник 20.02.2020
БЕОГРАД: Ауторка емисије "Утисак недеље" Оља Бећковић тужила је коауторе емисије "Хит твит" која се емитује на телевизији Пинк како би се утврдило да ли је повређено њено ауторско право, а прво рочиште по тужби биће одржано… »
Митровић: И сам бих се тужио да имам малу гледаност као Утисак
Дневник 20.02.2020
БЕОГРАД: И сам бих себе тужио да имам тако малу гледаност као Утисак недеље, каже Жељко Митровић, власник Пинк телевизије у одговор на тужбу Оље Бећковић, која жели да се утврди да ли су аутори Хит твит емисије на Пинку… »
Оља Бећковић тужила Пинк због ауторских права
Слободна Европа 20.02.2020
Ауторка емисије „Утисак недеље“ Оља Бећковић тужила је телевизију Пинк, њеног власника Жељка Митровића и коауторе емисије "Хит твит" која се емитује на тој телевизији Верицу Брадић и Горана Гмитрића због повреде ауторских… »
"Ја бих, на Ољином месту, самог себе јурио мотком по граду"
Мондо 20.02.2020
Оља Бећковић тужила Жељка Митровића, ево његовог одговора! Оља Бећковић тужила Жељка Митровића, ево његовог одговора! Ауторка емисије "Утисак недеље" Оља Бећковић тужила је коауторе емисије "Хит твит" која се емитује на… »
Рат Хит твита и утиска! Митровић одбрусио бећковићевој: Да сам на Ољином месту сам бих себе јурио мотком по граду!
Курир 20.02.2020
Након што је Оља Бећковић поднела тужбу против коаутора емисије "Хит твит" , власник Жељко Митровић рекао је да је потпуно разуме и да је и он на њеном месту сам би себе јурио мотком по Београду, алудирајући на то да је… »
"Да сам на Ољином месту, сам бих себе јурио мотком" Митровић одговорио на тужбу против "Хит-твита"
Србија данас 20.02.2020
Бећковић је тужила телевизију Пинк, Жељка Митровића, Верицу Брадић и Горана Гмитрића, а Виши суд би требало да у парничном поступку утврди да ли су коаутори емисије "Хит твит" извршили преузимање оригиналне идејне концепције… »
Оља Бећковић тужила Жељка Митровића: Од суда тражи само једну ствар
Србија данас 20.02.2020
Прво рочиште биће одржано сутра у Вишем суду. Ауторка емисије "Утисак недеље" Оља Бећковић тужила је коауторе емисије "Хит твит" која се емитује на телевизији Пинк како би се утврдило да ли је повређено њено ауторско право, а… »
Оља Бећковић тужила Пинк, Митровића и ауторе "Хит твита" због ауторских права
Н1 Инфо 20.02.2020
Оља Бећковић, ауторка емисије Утисак недеље која се емитује на Новој С, тужила је телевизију Пинк, Жељка Митровића, Верицу Брадић и Горана Гмитрића, коаутора емисије "Хит твит", због повреде ауторских права. Прво рочиште по… »
Вести дана »
Акција појачане контроле саобраћаја у Крагујевцу: Из саобраћаја искључена 64 возача
Ритам града Кг пре 2 минутајош 1 повезана
Не може ни Јокић све сам! Одиграо четвртину за анале, уписао монструозан трипл-дабл, али узалуд! Денвер доживео тежак шамар пред својим навијачима! (видео)
Курир пре 48 минутајош 7 повезаних
Вучић данас са тимовима задуженим за енергетску стабилност и безбедност земље
РТВ пре 3 сатајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Виткоф се састаје са Путином; ЕУ у дипломатској офанзиви против Русије
РТВ пре 3 минутајош 4 повезане