Повезане вести

Крстајић: Нису ценили резултате које сам направио

Крстајић: Нису ценили резултате које сам направио

Н1 Инфо 20.02.2020
Некадашњи селектор Србије Младен Крстајић у разговору за Спортски журнал рекао је да се резултати које је направио водећи национални тим не цене довољно. “Разултати које сам постигао са репрезентацијом су потцењени. Ето, сада… »
Крстајић отворио душу: Резултати које сам постигао су потцењени, немамо континуитет! Исте проблеме има и Тумбаковић

Крстајић отворио душу: Резултати које сам постигао су потцењени, немамо континуитет! Исте проблеме има и Тумбаковић

Хот спорт 20.02.2020
Некадашњи селектор Србије Младен Крстајић био је често оспораван у јавности, одлучио је да отвори душу и подели своје виђење његовог ангажмана на клупи Србије. Он је у разговору за ‘Спортски журнал‘ говорио о ангажману у… »
„Моји резултати са Србијом су потцењени“: Крстајић се огласио први пут после смене!

„Моји резултати са Србијом су потцењени“: Крстајић се огласио први пут после смене!

Вести онлине 20.02.2020
Младен Крстајић бивши селектор фудбалске репрезентација Србије огласио се први пут после смене у јуну прошле године. Крстајић је водио Србију на Мундијалу 2018, као и до освајања Групе 4 Лиге Ц Лиге нација, почео је и… »
Крстајић: Потценили су моје резултате са репрезентацијом

Крстајић: Потценили су моје резултате са репрезентацијом

Спортски журнал 20.02.2020
И Тумбаковић има исти проблем - ако некад пресечемо онда нема потребе да се поново враћамо на старе ствари каже Младен. Младен Крстајић је увек радо виђен гост у Бањалуци, а и ове године увеличао је „Дан фудбала Републике… »
Крстајић: Моји резултати са репрезентацијом су потцењени

Крстајић: Моји резултати са репрезентацијом су потцењени

Моззарт спорт 20.02.2020
“Ако некад нешто пресечемо, онда нема потребе да се поново враћамо на исте ствари. То црпи и одузима енергију“, каже бивши селектор. Играо је Светско првенство, али само зато што му је то у аманет оставио Славољуб Муслин. Био је… »
Крстајић отворио душу и оценио свој селекторски учинак, Тумбаковић има исти проблем?

Крстајић отворио душу и оценио свој селекторски учинак, Тумбаковић има исти проблем?

Спортске.нет 20.02.2020
Прослављени ас сматра да је његов учинак на клупи "орлова" потцењен. Бивши селектор Србије Младен Крстајић отворио је душу у интервјуу за Спортски журнал где је говорио у свом учинку на клупи "орлова". "Резултати које сам… »

Вести дана »