Повезане вести

Ђурић: Милена Поповић се учланила у СНС

Ђурић: Милена Поповић се учланила у СНС

Н1 Инфо 20.02.2020
Милена Поповић, невенчана супруга лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића који је 2018. убијен у Косовској Митровици, приступила је Српској напредној странци, објавио је на Твитеру директор Канцеларије за Косово и… »
Милена Поповић се учланила у СНС

Милена Поповић се учланила у СНС

Нови магазин 20.02.2020
Милена Поповић, невенчана супруга убијеног лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића, учланила се у владајућу Српску напредну странку (СНС). То је на свом твитер налогу објавио директор Владине Канцеларије за Косово и… »
Милена Ивановић за "Новости" о уласку у СНС: Бићу активна у кампањи

Милена Ивановић за "Новости" о уласку у СНС: Бићу активна у кампањи

Вечерње новости 20.02.2020
Супруга убијеног лидера Грађанске иницијативе о својим мотивима за улазак у политику. ОДЛУКА да се учланим у Српску напредну странку није донета преко ноћи, већ сам о томе дуго размишљала. Ја сам силом прилика постала део… »
Милена Ивановић за Курир: Од данас сам члан СНС! Верујем у Вучићеву политику и борбу, Оливер би ме подржао!

Милена Ивановић за Курир: Од данас сам члан СНС! Верујем у Вучићеву политику и борбу, Оливер би ме подржао!

Курир 20.02.2020
Милена Ивановић, супруга покојног Оливера Ивановића, лидера иницијативе "Слобода демократија правда", учланила се у Српску напредну странку. О овоме је, каже за Курир, дуго размишљала и коначно пресекла, а лоше коментаре који су… »

Вести дана »