Povezane vesti
Đurić: Milena Popović se učlanila u SNS
N1 Info 20.02.2020
Milena Popović, nevenčana supruga lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića koji je 2018. ubijen u Kosovskoj Mitrovici, pristupila je Srpskoj naprednoj stranci, objavio je na Tviteru direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. "Danas… »
Milena Popović se učlanila u SNS
Novi magazin 20.02.2020
Milena Popović, nevenčana supruga ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, učlanila se u vladajuću Srpsku naprednu stranku (SNS). To je na svom tviter nalogu objavio direktor Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, koji… »
Milena Ivanović za "Novosti" o ulasku u SNS: Biću aktivna u kampanji
Večernje novosti 20.02.2020
Supruga ubijenog lidera Građanske inicijative o svojim motivima za ulazak u politiku. ODLUKA da se učlanim u Srpsku naprednu stranku nije doneta preko noći, već sam o tome dugo razmišljala. Ja sam silom prilika postala deo političke javnosti, a sada sam… »
Milena Ivanović za Kurir: Od danas sam član SNS! Verujem u Vučićevu politiku i borbu, Oliver bi me podržao!
Kurir 20.02.2020
Milena Ivanović, supruga pokojnog Olivera Ivanovića, lidera inicijative "Sloboda demokratija pravda", učlanila se u Srpsku naprednu stranku. O ovome je, kaže za Kurir, dugo razmišljala i konačno presekla, a loše komentare koji su se odmah pojavili je… »
Vesti dana »
Đedović Handanović o situaciji sa NIS-om: "To što je OFAK produžio licencu predstavlja veliku pobedu"
Blic pre 49 minutajoš 38 povezanih
Račun za struju vam je ogroman? Krivi su ovi „tihi potrošači“ kojih niste ni svesni
Danas pre 9 satijoš 9 povezanih
Stigao odgovor - OFAC produžio licencu za rad NIS-a do 20. februara
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 46 povezanih
Pregovori o Ukrajini u abi Dabiju duboko iza kulisa Nigde medija, delegacije superskrivene, u hotelima kažu da nisu ni čuli za sastanak
Dnevnik pre 43 minutajoš 25 povezanih