Повезане вести

Србин репрезентативац Косова дао први интервју: „Овде сам као код куће“

Србин репрезентативац Косова дао први интервју: „Овде сам као код куће“

Вести онлине 20.02.2020
Млади фудбалер Илија Ивић добио је позив у репрезентацију такозваног Косова, који је прихватио и дао први интервју за тамошње медије на српском. Ивић је за локални Телеграфи.цом изнео своје утиске о томе како се осећа у… »
"Цео свет ће сада мислити да смо ми: Србија!" Реакције Албанаца када су чули да је Србин решио да игра у дресу Косова

"Цео свет ће сада мислити да смо ми: Србија!" Реакције Албанаца када су чули да је Србин решио да игра у дресу Косова

Спортал блиц 20.02.2020
Фудбалер Илија Ивић је постао је први Србин који ће наступати за репрезентацију тзв. Косова, а реакције на то у нашој јужној покрајини су - прилично разнолике. Подсетимо, млади фудбалер (17), који игра на позицији штопера… »
Потрес у региону: Млади Србин облачи дрес Косова – ‘Кајем се али…’

Потрес у региону: Млади Србин облачи дрес Косова – ‘Кајем се али…’

Хот спорт 20.02.2020
Велики потрес у јавности изазвала је данас информација да ће Илија Ивић бити први Србин који ће наступати за репрезентацију тзв. Косова. Седамнаестогодишњи штопер недавно је потписао професионални уговор са Фљамуртаријем, а… »
Реч има: први Србин који ће заиграти за фудбалску репрезентацију тзв. Косова: Део мене се каје...

Реч има: први Србин који ће заиграти за фудбалску репрезентацију тзв. Косова: Део мене се каје...

Спортал блиц 20.02.2020
Илија Ивић је постао је први српски фудбалер који ће наступати за репрезентацију тзв. Косова. Млади фудбалер (17), који игра на позицији штопера, недавно је потписао први професионални уговор са албанским Фљамуртаријем, а сада… »
Србин Илија Ивић позван у репрезентацију тзв. Косова, још није прихватио...

Србин Илија Ивић позван у репрезентацију тзв. Косова, још није прихватио...

Спортски журнал 20.02.2020
- Позив ми много значи јер то показује да неко цени мој напредак. То ми је мотив за даље, али за сада је први тим у клубу важнији од репрезентације - рекао је Ивић. Млади фудбалер Фљамуртарија Илија Ивић, Србин из Грачанице… »
Репрезентација "Косова" ће још чекати на првог Србина у тиму (али не дуго)

Репрезентација "Косова" ће још чекати на првог Србина у тиму (али не дуго)

Мондо 20.02.2020
Тинејџер из Грачанице добио позив за омладинце, али (још) није прихватио. Тинејџер из Грачанице добио позив за омладинце, али (још) није прихватио Фудбалска репрезентација тзв. Косова на прагу је да добије првог Србина у свом… »
Први Србин у репрезентацији тзв. Косова

Први Србин у репрезентацији тзв. Косова

Моззарт спорт 20.02.2020
Илија Ивић преломио... Дочекасмо и то - први Србин у репрезентацији тзв. државе Косово! Тамошњи Фудбалски савез похвалио се данас на свом званичном твитер профилу да ће Илија Ивић, 17-годишњи момак из Грачанице, заиграти за… »
Млади Србин прихватио позив да игра за тзв. репрезентацију Косова

Млади Србин прихватио позив да игра за тзв. репрезентацију Косова

Вечерње новости 20.02.2020
Илија има 17 година и последње три сезоне игра, на позицији штопера, за приштински Фљамуртари. Млади фудбалер из Грачанице Илија Ивић добио је позив фудбалског савеза тзв. државе Косово да заигра у њиховој омладинској… »
Шок: Србин прихватио да игра за репрезентацију тзв. Косова!

Шок: Србин прихватио да игра за репрезентацију тзв. Косова!

Телеграф 20.02.2020
Млади Илија Ивић први пут је одбио позив, али сада каже да ће радо прихватити. Фудбалски савез непризнатог тзв. Косова похвалио се на свом званичном твитер профилу да ће Илија Ивић, 17-годишњи момак из Грачанице, заиграти за… »
Пукла бомба! Он је први Србин који ће обући дрес фудбалске репрезентације тзв. Косова и носи име легенде Црвене звезде

Пукла бомба! Он је први Србин који ће обући дрес фудбалске репрезентације тзв. Косова и носи име легенде Црвене звезде

Спортал блиц 20.02.2020
Млади 17-годишњи фудбалер Илија Ивић, који је недавно потписао први професионални уговор и то са Фљамуртаријем, нашао се на списку репрезентације Фудбалског савеза Косова за играче млађе од 19 година. Ивић је прихватањем… »

Вести дана »