Povezane vesti
Isključenja struje za petak, 21. februar
Radio 021 20.02.2020
Deo Sremske Kamenice, Luga, Kaća i Čeneja u petak, 21. februra neće imati struje. SREMSKA KAMENICA Deo Popovice od skretanja za Grigovački put do šumareve kuće, Paragovo od podvožnjaka do crkve i prema Čardaku i prema Popovici i Čardak, od 7 do 17 časova… »
Isključenja struje za petak,21.februar
Dnevnik 20.02.2020
Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 21.februara u Sremskoj Kamenici, Čanaeju i Lugu bez struje će biti na sledećim lokacijama: Sremska Kamenica Deo Popovice od skretanja za Grigovački put do šumareve kuće; Paragovo od podvožnjaka do… »
Isključenja struje za petak, 21. februar
Moj Novi Sad 20.02.2020
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Sremske Kamenice, Čeneja, Kaća i Luga. • od 7 do 17 časova: deo Popovice od skretanja za Grigovački put do šumareve kuće; Paragovo od podvožnjaka… »
Vesti dana »
Dekan Sinani kaže da bi pripadnici UKP trebalo da dođu da preuzmu jedan dokument, VJT saopštava o kom se dokumentu radi
Insajder pre 1 satjoš 35 povezanih
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Orban: Jedini put da se izbegne energetska kriza u Evropi i svetu ─ ukidanje sankcija Rusiji
Sputnik pre 11 minutajoš 60 povezanih