Повезане вести

Едис СТАРТОВАО и Зилхину рођену сестру!? Околина ЗГРОЖЕНА!

Едис СТАРТОВАО и Зилхину рођену сестру!? Околина ЗГРОЖЕНА!

Свет & Скандал 20.02.2020
Зилха Каришик посљедњих дана је главна тема у медијима, посебно међу оном публиком која прати дешавања у реалитију “Задруга”. Звезда филмова за одрасле ОДЛЕПИЛА на Сандру Африку! Дописују се и кују планове! Стефанове ПОРУКЕ… »
Брена је од ОТМИЦЕ у сталном страху за Стефана! Не да му да се дружи са СИНОМ певачице!

Брена је од ОТМИЦЕ у сталном страху за Стефана! Не да му да се дружи са СИНОМ певачице!

Док им синови нису стасали у момке, Лепа Брена и Гоца Божиновска биле су блиске другарице, међутим, времена се мењају. Њих две су се неосетно удаљиле и нема више дружења и лудовања као некад. Стефанове ПОРУКЕ Луни! Од ОНЕ… »
Звезда филмова за одрасле ОДЛЕПИЛА на Сандру Африку! Дописују се и кују планове!

Звезда филмова за одрасле ОДЛЕПИЛА на Сандру Африку! Дописују се и кују планове!

Кендра се распаметила кад је Сандра Африка на Инстаграму објавила провокативан снимак на ком је у првом плану њена секси гуза, па јој је у коментарима поручила да гори! Стефанове ПОРУКЕ Луни! Од ОНЕ НОЋИ не престајем да мислим… »
Стефанове ПОРУКЕ Луни! Од ОНЕ НОЋИ не престајем да мислим на тебе…

Стефанове ПОРУКЕ Луни! Од ОНЕ НОЋИ не престајем да мислим на тебе…

Пре него што је ушао у Задругу поред Кристине Кије Коцкар са којом је излазио и био веома близак Стефан Карић је у своју луксузну кућу на Звездари доводио и Луну, а према тврдњама извора магазина Свет, она му се јако допадала… »
Теодора Џехверовић показала НОВОГ ДЕЧКА?! Нећете веровати ко је у питању! (ФОТО)

Теодора Џехверовић показала НОВОГ ДЕЧКА?! Нећете веровати ко је у питању! (ФОТО)

Бивша учесница “Задруге” и популарна певачица Теодора Џехверовић, недавно је објавила стори на Инстаграму који је оставио све у шоку. Она се похвалила стоматолошком интервенцијом, али то је свима било мање битно након што су… »

Вести дана »