Povezane vesti
Edis STARTOVAO i Zilhinu rođenu sestru!? Okolina ZGROŽENA!
Svet & Skandal 20.02.2020
Zilha Karišik posljednjih dana je glavna tema u medijima, posebno među onom publikom koja prati dešavanja u realitiju “Zadruga”. Zvezda filmova za odrasle ODLEPILA na Sandru Afriku! Dopisuju se i kuju planove! Stefanove PORUKE Luni! Od ONE NOĆI ne… »
Brena je od OTMICE u stalnom strahu za Stefana! Ne da mu da se druži sa SINOM pevačice!
Dok im sinovi nisu stasali u momke, Lepa Brena i Goca Božinovska bile su bliske drugarice, međutim, vremena se menjaju. Njih dve su se neosetno udaljile i nema više druženja i ludovanja kao nekad. Stefanove PORUKE Luni! Od ONE NOĆI ne prestajem da mislim… »
Zvezda filmova za odrasle ODLEPILA na Sandru Afriku! Dopisuju se i kuju planove!
Kendra se raspametila kad je Sandra Afrika na Instagramu objavila provokativan snimak na kom je u prvom planu njena seksi guza, pa joj je u komentarima poručila da gori! Stefanove PORUKE Luni! Od ONE NOĆI ne prestajem da mislim na tebe… Teodora… »
Stefanove PORUKE Luni! Od ONE NOĆI ne prestajem da mislim na tebe…
Pre nego što je ušao u Zadrugu pored Kristine Kije Kockar sa kojom je izlazio i bio veoma blizak Stefan Karić je u svoju luksuznu kuću na Zvezdari dovodio i Lunu, a prema tvrdnjama izvora magazina Svet, ona mu se jako dopadala. Teodora Džehverović… »
Teodora Džehverović pokazala NOVOG DEČKA?! Nećete verovati ko je u pitanju! (FOTO)
Bivša učesnica “Zadruge” i popularna pevačica Teodora Džehverović, nedavno je objavila stori na Instagramu koji je ostavio sve u šoku. Ona se pohvalila stomatološkom intervencijom, ali to je svima bilo manje bitno nakon što su videli ko je pored nje… »
Vesti dana »
TV najava: Insajder debata - Metak koji je promenio istoriju Srbije
Insajder pre 1 satjoš 61 povezana
(BLOG) Izrael tvrdi da je pogodio iranski kompleks za razvoj nuklearnog oružja, očekuje se prva poruka novog iranskog vođe
N1 Info pre 38 minutajoš 38 povezanih
Da li Evropa može biti mirna zbog sukoba na Bliskom istoku? Kako rat u Iranu stiže do granica Evrope i šta kaže NATO?
Euronews pre 58 minutajoš 50 povezanih
Pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine, temperature do 18 stepeni
Glas Zaječara pre 4 satijoš 29 povezanih