Povezane vesti
Hrvatska vlada prihvatila ostavku glavnog državnog tužioca
Dnevnik 20.02.2020
ZAGREB: Hrvatska vlada je danas prihvatila ostavku glavnog državnog tužioca Dražena Jelenića nakon što je bio prisiljen da odstupi zbog članstva u masonskoj loži. Vlada je navela da će tražiti od poslanika da potvrde Jelenićevu ostavku, preneo je AP… »
Glavni državni tužilac Hrvatske podneo ostavku jer je otkriveno da je mason
Danas 19.02.2020
Glavni državni tužilac Hrvatske Dražen Jelenić podneo je večeras ostavku pošto je otkriveno da je mason. Jelenić je odluku o ostavci objavio u saopštenju za javnost. Ranije danas premijer Hrvatske Andrej Plenković rekao je da očekuje da Jelenić sam… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
"Gde su Irancima ratni brodovi, avioni?" Komandant CENTCOM: Napredak je neporeciv! Uništeni su im PVO sistemi! (video, foto)
Kurir pre 11 minutajoš 59 povezanih