Povezane vesti
"Opustošićemo vam zemlju"
Alo 21.02.2020
Vest da je američki ambasador pretio srpskom članu Predsedništva BiH odjeknula je u regionu, a ubrzo se oglasio i sam poslanik SAD, otkrivajući šta je to zapravo rekao Miloradu Dodiku. Ambasador SAD u BiH Erik Nelson kaže da je Dodiku ukazao na… »
Nelson: Upozorio sam Dodika na potencijalne posledice
Blic 21.02.2020
Američki ambasador u Bosni i Hercegovini Erik Nelson kaže da je članu Predsedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Miloradu Dodiku ukazao na potencijalne posledice nepoštovanja Dejtonskog sporazuma, kao i da ih vidi u ekonomskoj oblasti… »
Američki ambasador: Upozorio sam Dodika na potencijalne posledice
Sputnik 21.02.2020
Američki ambasador u Bosni i Hercegovini Erik Nelson kaže da je članu Predsedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Miloradu Dodiku ukazao na potencijalne posledice nepoštovanja Dejtonskog sporazuma, kao i da ih vidi u ekonomskoj oblasti… »
Ambasador zle imperije pokušao da slaže, ali mu Milorad to nije oprostio!
Alo 21.02.2020
Vesti dana »
(Radarski snimci) Počeo sneg u Beogradu, a prava snežna oluja kreće tačno u ovo vreme: Nova tura snega i ledene kiše sručiće se na Srbiju: Očekujte blokade saobraćaja i nestanak struje!
Blic pre 1 satjoš 41 povezana
Po Božiću se godina poznaje: Koji običaji na najradosniji hrišćanski praznik su deo vere, a koji deo tradicije
Blic pre 13 satijoš 50 povezanih
Iz Moskve počeli da stižu odgovori Trampu na zaplenu ruskog broda: "Ne ometajte povratak posade!" "Taj čin se može smatrati invazijom na Rusiju!"
Kurir pre 2 satajoš 112 povezane
Sneg i ledena kiša u Srbiji: Na istoku crveni meteo-alarm, poplave i nestanak struje u više regiona
Euronews pre 3 satajoš 40 povezanih