Povezane vesti
"Opustošićemo vam zemlju"
Alo 21.02.2020
Vest da je američki ambasador pretio srpskom članu Predsedništva BiH odjeknula je u regionu, a ubrzo se oglasio i sam poslanik SAD, otkrivajući šta je to zapravo rekao Miloradu Dodiku. Ambasador SAD u BiH Erik Nelson kaže da je Dodiku ukazao na… »
Nelson: Upozorio sam Dodika na potencijalne posledice
Blic 21.02.2020
Američki ambasador u Bosni i Hercegovini Erik Nelson kaže da je članu Predsedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Miloradu Dodiku ukazao na potencijalne posledice nepoštovanja Dejtonskog sporazuma, kao i da ih vidi u ekonomskoj oblasti… »
Američki ambasador: Upozorio sam Dodika na potencijalne posledice
Sputnik 21.02.2020
Američki ambasador u Bosni i Hercegovini Erik Nelson kaže da je članu Predsedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Miloradu Dodiku ukazao na potencijalne posledice nepoštovanja Dejtonskog sporazuma, kao i da ih vidi u ekonomskoj oblasti… »
Ambasador zle imperije pokušao da slaže, ali mu Milorad to nije oprostio!
Alo 21.02.2020
Vesti dana »
Surovi napad: "Hitno bežite u skloništa"; Rusija u panici od odmazde? Izdali hitno upozorenje FOTO/VIDEO
B92 pre 35 minutajoš 17 povezanih
Vreme se koleba između zime i proleća: Ledeno jutro, magla bez kraja, a temperature skaču do 15 stepeni
Dnevnik pre 45 minutajoš 12 povezanih
Poziv otkrio dvostruko ubistvo. Tela su pronađena sa povredama, a sumnja se da su likvidirani nožem
Alo pre 10 minutajoš 12 povezanih
Indijana slomila Sakramento, Minesoti malo 40 poena Edvardsa
Sport klub pre 35 minutajoš 13 povezanih
Goleme kolone na izlazu iz Srbije, već se stvaraju gužve! Upućen poseban apel: Vodite računa o ovome na putu
Alo pre 25 minutajoš 9 povezanih