Povezane vesti
"Opustošićemo vam zemlju"
Alo 21.02.2020
Vest da je američki ambasador pretio srpskom članu Predsedništva BiH odjeknula je u regionu, a ubrzo se oglasio i sam poslanik SAD, otkrivajući šta je to zapravo rekao Miloradu Dodiku. Ambasador SAD u BiH Erik Nelson kaže da je Dodiku ukazao na… »
Nelson: Upozorio sam Dodika na potencijalne posledice
Blic 21.02.2020
Američki ambasador u Bosni i Hercegovini Erik Nelson kaže da je članu Predsedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Miloradu Dodiku ukazao na potencijalne posledice nepoštovanja Dejtonskog sporazuma, kao i da ih vidi u ekonomskoj oblasti… »
Američki ambasador: Upozorio sam Dodika na potencijalne posledice
Sputnik 21.02.2020
Američki ambasador u Bosni i Hercegovini Erik Nelson kaže da je članu Predsedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Miloradu Dodiku ukazao na potencijalne posledice nepoštovanja Dejtonskog sporazuma, kao i da ih vidi u ekonomskoj oblasti… »
Ambasador zle imperije pokušao da slaže, ali mu Milorad to nije oprostio!
Alo 21.02.2020
Vesti dana »

Japan dobio prvu ženu premijera: Ko je 'Čelična lejdi' Sanae Takaiči
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane

CNN: Najavljeni ovonedeljni sastanak šefova diplomatija SAD i Rusije za sada na čekanju
Beta pre 18 minutajoš 16 povezanih

Veliki školski čas u kragujevačkim Šumaricama na godišnjicu streljanja đaka i profesora
Beta pre 18 minutajoš 11 povezanih

Partizan srušio FMP, ali Obradovića brine povreda Karlika Džonsa: „Ne izgleda dobro“
Nedeljnik pre 21 minutajoš 15 povezanih

Hitna pomoć: Jedna saobraćajna nezgoda u Beogradu, muškarac lakše povređen
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih