Повезане вести
"Опустошићемо вам земљу"
Ало 21.02.2020
Вест да је амерички амбасадор претио српском члану Председништва БиХ одјекнула је у региону, а убрзо се огласио и сам посланик САД, откривајући шта је то заправо рекао Милораду Додику. Амбасадор САД у БиХ Ерик Нелсон каже да је… »
Нелсон: Упозорио сам Додика на потенцијалне последице
Блиц 21.02.2020
Амерички амбасадор у Босни и Херцеговини Ерик Нелсон каже да је члану Председништва Босне и Херцеговине из реда српског народа Милораду Додику указао на потенцијалне последице непоштовања Дејтонског споразума, као и да их види у… »
Амерички амбасадор: Упозорио сам Додика на потенцијалне последице
Спутник 21.02.2020
Амерички амбасадор у Босни и Херцеговини Ерик Нелсон каже да је члану Председништва Босне и Херцеговине из реда српског народа Милораду Додику указао на потенцијалне последице непоштовања Дејтонског споразума, као и да их види у… »
Амбасадор зле империје покушао да слаже, али му Милорад то није опростио!
Ало 21.02.2020
Вести дана »
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 38 минутајош 14 повезаних
Тајланд напао Камбоџу: Пропао Трампов мировни план, нова војна ескалација прети да запали цео континент
Мондо пре 32 минутајош 10 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 1 сатјош 9 повезаних