Povezane vesti
"Opustošićemo vam zemlju"
Alo 21.02.2020
Vest da je američki ambasador pretio srpskom članu Predsedništva BiH odjeknula je u regionu, a ubrzo se oglasio i sam poslanik SAD, otkrivajući šta je to zapravo rekao Miloradu Dodiku. Ambasador SAD u BiH Erik Nelson kaže da je Dodiku ukazao na… »
Nelson: Upozorio sam Dodika na potencijalne posledice
Blic 21.02.2020
Američki ambasador u Bosni i Hercegovini Erik Nelson kaže da je članu Predsedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Miloradu Dodiku ukazao na potencijalne posledice nepoštovanja Dejtonskog sporazuma, kao i da ih vidi u ekonomskoj oblasti… »
Američki ambasador: Upozorio sam Dodika na potencijalne posledice
Sputnik 21.02.2020
Američki ambasador u Bosni i Hercegovini Erik Nelson kaže da je članu Predsedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Miloradu Dodiku ukazao na potencijalne posledice nepoštovanja Dejtonskog sporazuma, kao i da ih vidi u ekonomskoj oblasti… »
Ambasador zle imperije pokušao da slaže, ali mu Milorad to nije oprostio!
Alo 21.02.2020
Vesti dana »
Crnogorska policija nastavlja akciju: I u Rastocima pretres kuće Đukanovića
Večernje novosti pre 48 minutajoš 28 povezanih
Tužilac iz Kruševca rekao da je direktor BIA držao sastanak sa glavnim tužiocima pred ponovljeno glasanje za VST, Dolovac potvrdila njegove reči (VIDEO)
Insajder pre 24 minutajoš 10 povezanih
Nastavljaju se bloakade, poljoprivrednici čekaju poziv iz Vlade Srbije
Ozon press pre 8 satijoš 19 povezanih
Izborna komisija u Knjaževcu poništila rešenje o proglašenju liste "Aleksandar Vučić - Knjaževac, naša porodica"
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 25 povezanih
Đedović: Pregovoramo intenzivno oko NIS-a, naftovod gotov 2027. godine; Sijarto; Rusi i MOL se usaglasili
RTV pre 1 satjoš 76 povezanih