Povezane vesti
Deci investitora crnogorski pasoš i pre punoletstva: Vlada Crne Gore donela odluku!
Kurir 21.02.2020
Deca investitora ubuduće će moći da steknu crnogorsko državljanstvo i pre punoletstva, odlučila je crnogorska vlada, prenosi Bankar.me. Vlada je juče izmenila Odluku o kriterijumima i načinu i postupku izbora lica koje može steći crnogorsko državljanstvo… »
Deci investitora crnogorski pasoš i pre punoletstva
Sputnik 21.02.2020
Deca investitora ubuduće će moći da steknu crnogorsko državljanstvo i pre punoletstva, odlučila je crnogorska vlada. Vlada je juče izmenila Odluku o kriterijumima i načinu i postupku izbora lica koje može steći crnogorsko državljanstvo prijemom radi… »
Crna Gora deli državljanstva, imaju samo jedan uslov
Alo 21.02.2020
Deca investitora ubuduće će moći da steknu crnogorsko državljanstvo i pre punoletstva, odlučila je crnogorska vlada, prenosi Bankar.me. Vlada je juče izmenila Odluku o kriterijumima i načinu i postupku izbora lica koje može steći crnogorsko državljanstvo… »
Vesti dana »
Počela predizborna kampanja Studentske liste: Predstavljeno 11 tačaka plana "Mi znamo kako"
NIN pre 1 satjoš 33 povezane
KRIK: Sin Zorana Jankovića dobio državljanstvo Srbije zbog „nacionalnog interesa“, prebivalište mu je kod Nikole Petrovića
Nova ekonomija pre 4 satijoš 5 povezanih
SAZNAJEMO Koalicija Aleksića, Parandilovića i Ćute odustaje od izlaska na izbore: Predaće potpise RIK-u, a onda povući listu
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih