Povezane vesti

Mitrović o sebi i svom životu: Nadam se da vredim više od 50 miliona

Mitrović o sebi i svom životu: Nadam se da vredim više od 50 miliona

Večernje novosti 21.02.2020
Mekši sam od kada imam kćerku, ali sumnjam da ću ikada umeti da izbrojim do 10, u iskrenom razgovoru sa Englezima bio je napadač Fulama. Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović ljubimac je fudbalskih znalaca u Engleskoj. Igrač Fulama interesantan je i… »
"Ludi Srbin" se transformisao u "Srbina šahistu"! Mitrović pred Englezima otvorio sve karte i šta mislite koju cenu je odredio…

"Ludi Srbin" se transformisao u "Srbina šahistu"! Mitrović pred Englezima otvorio sve karte i šta mislite koju cenu je odredio…

Sportal blic 21.02.2020
Reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović igra sezonu života! U prilog tome idu i borjke - nakon 30 kola Čempionšipa "Mitrogol" je postigao 21 pogodak. U intervjuu za "" napadač "orlova" je rekao da je pronašao svoj mir. Od dečka zapaljivog temperamenta… »
Mitrović igra šah i otkriva: Ćerka me smekšala, vredim više od 50.000.000£!

Mitrović igra šah i otkriva: Ćerka me smekšala, vredim više od 50.000.000£!

Mondo 21.02.2020
Srpski napadač u opširnom intervjuu govorio o brojnim temama, od porodice, preko fudbala do hobija. Srpski napadač u opširnom intervjuu govorio o brojnim temama, od porodice, preko fudbala do hobija. Aleksandar Mitrović je spreman za povratak u Premijer… »
Odgovor ‘ludom srbinu’ koga na ostrvu dobro pamte: Mitrović – ‘Vredim više od 50.000.000 funti!’

Odgovor ‘ludom srbinu’ koga na ostrvu dobro pamte: Mitrović – ‘Vredim više od 50.000.000 funti!’

Hot sport 21.02.2020
Srpski golgeter puca od samopouzdanja. Aleksandar Mitrović dao je intervju za poznati engleski list ‘Dejli Mejl’ u kom je novinar spomenuo izjavu Saše Đanija Ćurčića da smatra da napadač Fulama trenutno vredi 50.000.000 funti i da zaslužuje mesto u… »
Aleksandar Mitrović za šahovskom tablom: Vredim više od 50.000.000 funti, još ne mogu da izbrojim do deset

Aleksandar Mitrović za šahovskom tablom: Vredim više od 50.000.000 funti, još ne mogu da izbrojim do deset

Mozzart sport 21.02.2020
Kako ga je ćerka promenila i ko ga je nagovorio da pokuša Panenku protiv Crne Gore. Gledajući suvu statistiku prvi napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović igra sezonu života. Posle 30 kola Čempionšipa postigao je 21 gol, jedan više nego za celu… »

Vesti dana »